busragrgn Hilallsen aynen tatlım. Haziranın başımda öğrendim ben hamile olduğumu. Yeni döneme yine de başlamak için sabırsızlandım, yemek saatlerinde olsun uyku saatlerinde olsun bir düzen oluyor☺️
Mevr Aysel_bilgekaan inşallah öyle olur çünkü böyle giderse fil gibi olucam 😄😄 doktorum da sürekli kızıyor ama ne yapayım valla engelleyemiyorum yemek yeme isteğimi 😬🙈
aysehatunklkgl Adanur evet son depremde aniden stres oldum sanki bir anda sertleşti fakat uzun sürmedi 🧿
aysehatunklkgl Kubraa23 sadece hindistan cevizi yağı kullandım şimdilik çatlak yok, ileriki günlerde de olmaz umarım ☺️
Minikmucizem_ Tetanoz asisi yaptiran oldu mu ? Ben bugun yaptirdim bi agri sizi yok simdilik yarin olur mu bilmiyorum. 20+4 um bende bu arada
Busraae Minikmucizem_ genelde 2.3.gün agrı oluyor canım benim cok asırı agrı olmadı üstüne yatınca falan agrıyodu sadece
Busraae Ayce09 canım bende 21+6dayım tekmeler sertlesti degil mi sende de karnıma baktıgım zaman tekmelerini görebiliyorum dısarıdan 😊
Ayce09 Busraae Evet artık iyice hissediyorum canım ama göremiyorum daha oda normaldede göbekliyim kilodan diye düşünüyorum ☺️
Ayce09 Busraae Ahhh canım yaa dışardan hissetmedim dedim ama az önce hissettimmm ayy nasıl bi hisss gözlerm göbeğimde resmenn 😍 baya güçlü attı ama artık 22+2 yim şuan ben 🤣
Minikmucizem_ aysehatunklkgl ne guzel bende de olmaz insallah hafif bi agri var suan ama sabaha nasil olur bilemiyorum 😊
Busraae Ayce09 evet canım gözüküyor ya 😊😊 bende suan 22+0 dayım 2 gün var aramızda Rabbim saglıkla kucagımıza almayı nasip etsinn insallahhh
Ayce09 Busraae Bi kere oldu şimdilik 😞 güçlü bi tekmeydi ama gördüm bundan sonra sürekli olur heralde 😂 Amin inşallah canımm ayy 2 gün bişey yokmuş aramızda 😂