Ayce09 Busraae Bi kere oldu şimdilik 😞 güçlü bi tekmeydi ama gördüm bundan sonra sürekli olur heralde 😂 Amin inşallah canımm ayy 2 gün bişey yokmuş aramızda 😂
Busraae Ayce09 aynen canım 😊 evet evet sırt üstü yatıp bacaklarımıda topladığım zaman oluyor bende de baya belli oluyor güzel bi his 😊
Aslihanfs Hafif sırt ağrısından başka bir şikayetim yok çok şükür geçtiğimiz hafta birkaç gün ayaklarımda kaşınma oldu fakat geçti. Bebek biraz fazla hareketli sanırım gün içinde sürekli bam bam diye sağa sola yukarı aşağı vuruyor ve işime konsantre olmakta güçlük çekiyorum artık 😂 ilerde nasıl olcak bilemiyorum.
Tulaysezer Gaz, siskinlik var. Korkarak yemek yiyorum. Baş ağrısı var hemen hemen Surekli. Hafif sırt agrisi var. Benden de bu kadar. Allah herkese yardim etsin. Gebelik 21+1
Tulaysezer Bebegimm_20 ben 3 kilo aldim. Ama benim sislik bulanti gecmedi. Pek yiyemuyorum. Bas agrisida var, 2. Üç ay balayi dediler ama benim pek keyifli gecmiyor. Gobek var evet bildigin hamileyim😄
Bebegimm_20 Tulaysezer hadi ya benim 14. Hafta itibariyle hepsi geçti. Çok şükür şikayetim yok. İstahımda baya acık 4-5 kilo falan almısım.