Ecemsbaby Adanur yine sorabilirsin doktoruna ben baya bunaltıyorum doktorumu merak ettigim herşeyi soruyorum, içim rahatlıyor
Aysel_bilgekaan Mevr dur bakalım benim şimdi şimdi başladı kılolar bu gidişle ben baya alırım gibi geliyor sağlıklı olsunlarda ne olursa olsun🤲😊sen demekki başta kılo alanlardansın yavaşlar emınım ya bu hızla gitmez benım gibi sonradan açılmaktansa
Mevr Aysel_bilgekaan inşallah öyle olur çünkü böyle giderse fil gibi olucam 😄😄 doktorum da sürekli kızıyor ama ne yapayım valla engelleyemiyorum yemek yeme isteğimi 😬🙈
Ecemsbaby Adanur 😁 haklısın canım ben kontrollerim olunca yüzyüze soruyorum mesajla pek rahatsız etmek istemem🙈 saglıklakucağımıza alalım inşallah
iko_84 bana vermedi doktorum bir cok hamilece kullanıyormuş demir hapı bide vitamin kullanıyorum teşekkür ederim
Kubraa23 Bizde 20 haftalık olduk bugün çok şükür 👶🏼 Kendimi yorduğum zaman kasıklarımda ve genital bölgemde ağrı oluyor sizde de var mı kızlar ya da normal mi?
Adanur Kubraa23 ben doğal el yapımı zeytinyağ var onu gğnde birkez sürüyorum canım. Kantaron yağı okumuştum almıştım ama daha kutuyu bile açmadım zeytinyağı dha iyi gbi düşünüyorum. Mustela diye bi kremde var elimde catlak önleyici ama onuda denemedim dha
aysehatunklkgl Kubraa23 sadece hindistan cevizi yağı kullandım şimdilik çatlak yok, ileriki günlerde de olmaz umarım ☺️
Bdjd Adanur 20+1 haftaligiz iki uc gundur cok cabuk yoruluyorum kalbim cok hizli carpiyor 5 dakkalik isi bile 1saata yapar oldum😞
Adanur Bdjd başka sıkıntın olmasında canım dinlenirsin. Karnımız baya cıktı bazı işler agır gelebiliyo
Hilallsen Adanur busragrgn bu sanırım devamlı hareket halinde olmaktan kaynaklanıyor. Benim içinde aynı şey söz konusu evde otururken her yerim ağrıyordu fakat okulda koşturmak bana iyi geldi. Ara ara gelen kasık sancısı dışında hiç bir şikayetim yok çok şükür. Bu arada ben 17+4 üm
busragrgn Hilallsen aynen tatlım. Haziranın başımda öğrendim ben hamile olduğumu. Yeni döneme yine de başlamak için sabırsızlandım, yemek saatlerinde olsun uyku saatlerinde olsun bir düzen oluyor☺️