Aysel_bilgekaan Mevr en son 6 kilo almıştım ama almışımdır yine bakalım ayın 10 da randevum var bakayım bebişim nasıl yarın Bi sabah tartılıyım bakım kaç oldum 😆
Mevr Aysel_bilgekaan ben 21.haftadayım 9 kilo aldım 🙈 benim yemekler kiloya gidiyor da senin patatesler çok da işlememiş bacım 😄😄
Aysel_bilgekaan Mevr dur bakalım benim şimdi şimdi başladı kılolar bu gidişle ben baya alırım gibi geliyor sağlıklı olsunlarda ne olursa olsun🤲😊sen demekki başta kılo alanlardansın yavaşlar emınım ya bu hızla gitmez benım gibi sonradan açılmaktansa
aydandir Adanur demir hapı kullanıyormusunuz ben ferro sanol kullandım mideme doğru çok rahatszlık verdi kullanmadım alternatif arıyorum doktorum tam bir ilaç söylemedi
aysehatunklkgl 20+5 olduk kızım olacak nasipse☺️ Adını Çağla koymak istiyoruz inşallah o günlere ulaşırız. Benim ellerimde inanılmaz bi uyuşma vardı ağrısından duramadım. Taşındık vs o yüzden normal karşıladım. İlaçlarım regenesis max, magosit magnezyum, decavit multi vitamin, coraspin kan sulandırıcı, monovit d vitamini🤰🏼
aysehatunklkgl SeymaAkyol sanırım normal, rahim genişledikçe bu tarz şikayetlerin normal olduğunu duymuştum☺️
aysehatunklkgl Mevr evet kesinlikle, az önce bu yorumu okumadan aynı şeyleri yazmışım 😄 soluma yatıyorum sırtüstü uyanıyorum. Allahım korusun inşallah zararı olmuyordur🧿☺️
Ecemsbaby Adanur biz de 20.haftaya girdik bugün çok şükür 🙏 rahat uyuyamıyorum gece yastık ile destekliyorum belimi karnımı, yüzüstü uyumayı özledim şimdiden. Sizin nasıl gidiyorrr
Adanur Ecemsbaby bnmde bel sırt agrılarım oluyor. Arada kasığımda hafif bi agrı oluyor. Karnınızda sertlesme hiç hissettiniz mi bianda oluşup gecen. Gerilme tarzı gbi
Ecemsbaby Adanur aynen canım hala oluyor bebek toplanıyor bir yere ne yapıyorsa içerde yaramaz 😊 hareket ettiğini anlıyorum. Bel kasık ağrıları standart herkeste sanırım 🙈
aysehatunklkgl Adanur evet son depremde aniden stres oldum sanki bir anda sertleşti fakat uzun sürmedi 🧿
Ecemsbaby Adanur ben de doktoruma sormuştum böyle böyle oluyor hatta biraz acı hissediyorum, o da " toplanıyor bebek hareketlerini hissetmeye başlamışsınız" demişti 😊 sorun yok canım