Bsrkoc ayy umarım çok istiyorum normalde 1 gün geçince ben hemen hastaneye koşar kanda baktırırdım daha sonucu almadan regl olurdum o yüzden bu sefer 10 gün geçerse kanda baktıracam dedim ki umarım olmam cuma günü kana gidicem
    Durucan Canım sen yine bi doktora git istersen 2 senedir olmuyorsa muhakkak bir şey vardır . bazen hiç bir sorun olmasada kadında veya erkekte sperm o yumurtalığı kabul etmiyor yada bilmem başka bir şey ama 2sene yinede çok sen yine bi git derim doktora
      Durucan canım idrarda kimisinin çok geç çıkabiliyor ama kan tahlili kesin çözüm çok düşük değerlerdeyken bile mesela daha dün hamile kaldın 9 gün sonra kanda Beta HCG değeri yükseliyor hemen kanda çıkıyor o gibi sıkıntı yapma rabbim hayırlısını versin 🤗
        Leylaa76 evet biliyorum çok gittik biz hastanelere. eşimin sperm sonuçları iyi benim yumurtalıklar için kanaldan bakıldı doktor iyi dedi hiç bir sorun yok ama doktorumuz bazen kişiyle alakalı olmasada yedikleriniz dış faktörler de buna etken dedi o yüzden aslında çaresiz tedavisiz bekliyoruz.
          Bsrkoc ay umarım olsunda ilk haver verecegim yer burası olur. yarın aslında okul çıkışı fiş bulabilirsem evimizin hemen yanın da kadın doğum hast. Var ona gidebilirim aslında.
          Durucan peki eşinin spermi senin yumurtalığını dölleyebiliyormu acaba ? spermi iyi olsada seni yumurtalığın iyi olsada istemiyormuş döllemeyi.. öyle bir şey duymuştum bazen kabul etmiyor diye ama oda anca tup bebekle anlaşılır herhalde
          Durucan 10 gün sonra idrar testi yaptım sonuç alamadım ve çok üzülmüştüm. Ama umudumu kaybetmedim adet olmadım bi 10 gün daha bekledim kan testiyle pozitif çıktı normalde’de adetim her 40-45 günde bir oluyor. Zaten geç döllenme oldu bende.
            Durucan ovülasyon denediniz mi birçok kişi öyle tutturuyormuş. Yada doktor yumurta takibi yapıyor.
              Ladygirl evet bir çok yöntem denedim doktor kontrolünde yumurtlama gününü bile hesapladık ama malesef olmadı.
                Durucan canım Allahım inşallah nasip eder vardır onunda bi vakti inşallah🙏