Arkadaşlar merhaba ben 3 yıldır evliyim 2 yıldır da çocuk düşünüyoruz. Sorun da şu ki ne bende ne eşim de sorun yok. Bu ay reglm 3 gün geçti çevremde sürekli regl bekledikleri gün idrarda pozitif gören çok kadın var bu da beni umutsuzluğa sürüklüyor çünkü dün de idrar testi yaptım negatif çıktı. Gün için de arada 10sn ye reglm geliyor gibi sancım oluyor sonra geçiyor onun dışın da hiç belirtim yok. Sizde de hiç böyle olup hamile kaldığınızı öğrendiniz mi?
İdrarda negatif kanda pozitif görenler?
Durucan benimde oyle ara ara adet sancilari olup geciyordu daha cok batma tarzinda gec dollenme olmus olabilir bekleyin insallah hamilesinizdir
Durucan aynı durumdayız 😭😭
Durucan ben hastalığım geçtikten 4 gün sonra idrar testi yapmıştım ve 5 dakika sonra cooook silik çıkmıştı gözükmüyordu bile hic beklemiyordum ayni gün kan testi yaptırdım pozitifti
Çok teşekkür ederim yorumlarınız için haftaya cumaya kadar bekleyecek bende kan testini anca ozaman yaparım çünkü çok kan testi yapıp hüsrana uğradığım için yapmak istemiyorum.
Prensesss2121 sizin kaç gün geçti acaba?
Durucan bendede 3 gün
Prensesss2121 ay ozaman sizde kan testi falan yaparsanız buraya yazın olur mu? Bende biraz cesaret alıp belki kan testini daha erken yaparım
Durucan canım ben erken gebelik testi yapmıştım adete 1 gün kala 10 dan sonrasını dikkate almayın yazıyordu ilk yirmi dakika hiç bişey yoktu ama yarım saat sonra silik çıktı sonra normal gebelik testi yaptım çok çok hayali bi ikinci çizgi çıktı Işık’ta bakınca anca görünüyordu hemen acile gidip kan vermiştim kanda pozitif çıktı idrara geç geçiyormuş ya bence kanda baktır bi hayırlı sonuçlar alırsın inşallah
Durucan canım idrarda kimisinin çok geç çıkabiliyor ama kan tahlili kesin çözüm çok düşük değerlerdeyken bile mesela daha dün hamile kaldın 9 gün sonra kanda Beta HCG değeri yükseliyor hemen kanda çıkıyor o gibi sıkıntı yapma rabbim hayırlısını versin 🤗
Durucan bende aynı durumu yaşadım idrar negatif kanda pozitif.
Leylaa76 evet biliyorum çok gittik biz hastanelere. eşimin sperm sonuçları iyi benim yumurtalıklar için kanaldan bakıldı doktor iyi dedi hiç bir sorun yok ama doktorumuz bazen kişiyle alakalı olmasada yedikleriniz dış faktörler de buna etken dedi o yüzden aslında çaresiz tedavisiz bekliyoruz.
arzu_glyprk peki reglden ne kadar bir süre sonra idrarda negatif gördünüz?
2cocukluana_ o zmana ben dayanamam zaten 😊 yarın okul çıkışı hastaneye giderim umarım pozitiftir.