SuleDoruk kesinlikle gidip gelmek de yorucu ve masraflı
Hayırla ilerlesin sağlıkla ilerlesin hamileliğimiz 😇
Hsrt_orhn aynen öyle çok iyi yaparlar bi giydiğini bidaha giyemiyo çok çabuk serpiliyo bebekler ❤️🌸
    Medine_1992 evet !!! 😁 küçücük zıbınlar minnak patikler insan baktıkça alası geliyor kendime hakim olmaya çalışıyorum 🙊
      Hsrt_orhn ay ne güzel valla. Benim ikinci çocuğum olmasına rağmen herşeyi sil baştan yapıcam. Çocuk düşünmediğim için herşeyi dağıtmıştım zamanında. Şimdi bol bol masraf yapılacak 🙃 ben birde ssvd istiyorum Rabbim izin verirse. O yüzden doğum ücretine servet istiyorlar 😨 bakalım zamn ne gösterecek
        Hsrt_orhn 16 haftalık hamileyiiim kızımız olacak Allah nasip ederse ❤️🤲 Lekelenme benim 8 haftalıkken olmuştu kese arkasında kanama oldugu için çok şükür atlattık Rabbim bir daha yaşatmasın inşallaaah🤲 Hepimize bebişlerimizi sağlıklı sehatlı kucagımıza almak nasip olsuuun 🤲
          Hsrt_orhn bir kıyafetle kalsa canım beşik yatak halı dolap bakım eşyaları arabası osu busu ben gurbetteyim mecbur annemin gelmesini bekleyecem alışveriş için tek başıma yada eşimle imkansız 😪
            SuleDoruk evet Doğum ücreti ilaçlar muayneler testler derken 🙄insan sasıyor kalıyor
            Şimdi detaylı ultrason icin randevu alcam 450₺ Diyor bi yer araştırıyorum daha uygununu bakalım
              Tuba_ benimde kese altında kanama şeridi vardı doktor geçti dedi ertesi gün pembemsi kanama gördüm 🤷🏻‍♀️Allah’a emanet “amin”
              Hsrt_orhn bizde yarın 17 haftalık oluyoruz. Cinsiyetimiz değişmesse 15. Haftada erkek denilmişti. İnşaAllah hepimiz zamanında sağlıkla bebeklerimizi kucaklarımıza alırız
                Medine_1992 kıyamam 😕bak ben park beşik aldım hediye kraftin hediye gelmeseydi de onu alacaktık çok yönlü kullanışlı 4 seneye kadar kullanılışli
                5 yasından sonda baza dolap alcam evin küçük odasına öyle plan yaptık allah nasip ederse 🤗
                  Hsrt_orhn Bizde 15+0 ama cinsiyet hala belli değil 16 haftalık olunca tekrar gidecem insAllah kismetse o zaman öğrenirim diye duşunuyorum çok merak ediyorum lekelenme de hic olmadı