Buzii insallah da görmezsin 🥰🥰 sağlıkla gelsin bebiş😌💙
Esraozturk92 bebek rahme düştüğü an cinsiyeti bellidir derler zamanla kızsa DNA’ları ona göre şekillenir yada erkekse iste
Ama değişmesi mümkün değildir
Doktorun tahmin yanilmasi doğrultusunda kız denilir erkek çıkar erkek denilir kız çıkar
Kız demiş abla doktor çıkıntı belli değilmiş 4aylikken halbuki belli olması gerekiyor ondan doktor çıkıntı yoksa hala Erkek der tecrübesi zayıfsa şayet
Daha sonra geliştiğine yanılır erkek olduğu öğrenilir 🤷🏻‍♀️
    Biz de 16+4 ve 3 kez kız dediler bakalım çok istiyordum inşallah sağlıklı bi kızımız olur ismini Nil düşünüyoruz. ☺️ 5. Haftadan 10. Haftaya kadar kanamam oldu sonra kesildi 12. Haftada da progestanı bıraktık. Çok şükür şimdilik iyi gidiyor 18. Haftada kontrole çağırdı doktor tekrar. Çok heveslendim tüm kıyafetlerini bitirdim umarım cinsiyet konusunda sürpriz yapmaz 😂
      112 allah saglinizi bozmasın bende yeni yeni pembemsi lekeler görmeye başladım çok az düşük riskim vardı kalmadı dedi doktor geçen aftalarda şimdi bel agrilarim çoğaldı normal midir acaba .
      İnsallah aldığınız cicisleri bebeğinize sağlıkla giydirirsiniz 🥰
      • 112 bunu yanıtladı.
      • 112 bunu beğendi.
        Hsrt_orhn tabiki öyle cnm değiştimi derken doktorun söylemi değişti mi demek istedim 😅 göremedi demekki ilk baktiginda . Bizim kizin iç dudak dış dudak yapılarına kadar gösterdi anlattı 😆
          Hsrt_orhn amin inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız 🙏🏻 benim de hala bel ve karın ağrım var yorulursam daha da çok oluyor ama ultrasonda kanama çıkmıyor normal dedi doktor. Magnezyum verdi ama çok da işe yaradığını söyleyemem🙂
            Yamus
            9 -- 11 ve 12 haftalıkken kız dedi farklı doktorlar. 15 de başka bir doktor %70 erkek dedi. Allah sağlıklısını, hayırlısını nasip etsin tabi ama ailece gönlümüzde ki kızdı. 9 yaşında bir oğlum var
              Yamus bu arada instagramda ki gibi o sayfa da bana erkek demişti 😅
                112 bende de kanam yok demişti ultrasonda ondan biraz daha rahatım dünkü Kanamadan sonra 🤷🏻‍♀️
                Progestan çok faydalı diyorlar bende gördüm faydasını bi doktoruna danış istersen
                • 112 bunu yanıtladı.
                  Hsrt_orhn inşallah sizin fikriniz değişmez hazırlık yaparsınız 🙏🏻🙏🏻😃😃