Esraozturk92 yaaaa 🤗🤗 çok güzel prenses geliyor demek allah sağlıkla gelmelerini nasip etsin 🤲🏻😇
15. 16. 17. Hafta anneler konuşalım mı azcık👀
Medine_1992 aa seninkinin cinsiyeti değişti mi cnm çok şaşırdım 😲 bir kere mi kız demişlerdi sadece
Hsrt_orhn amin cnm hepimizin ki inşallah
- Düzenlendi
Esraozturk92 bebek rahme düştüğü an cinsiyeti bellidir derler zamanla kızsa DNA’ları ona göre şekillenir yada erkekse iste
Ama değişmesi mümkün değildir
Doktorun tahmin yanilmasi doğrultusunda kız denilir erkek çıkar erkek denilir kız çıkar
Kız demiş abla doktor çıkıntı belli değilmiş 4aylikken halbuki belli olması gerekiyor ondan doktor çıkıntı yoksa hala Erkek der tecrübesi zayıfsa şayet
Daha sonra geliştiğine yanılır erkek olduğu öğrenilir 🤷🏻♀️
Ama değişmesi mümkün değildir
Doktorun tahmin yanilmasi doğrultusunda kız denilir erkek çıkar erkek denilir kız çıkar
Kız demiş abla doktor çıkıntı belli değilmiş 4aylikken halbuki belli olması gerekiyor ondan doktor çıkıntı yoksa hala Erkek der tecrübesi zayıfsa şayet
Daha sonra geliştiğine yanılır erkek olduğu öğrenilir 🤷🏻♀️
Hsrt_orhn amiiiin amiiin inşallah 🤲🏻🤲🏻
Biz de 16+4 ve 3 kez kız dediler bakalım çok istiyordum inşallah sağlıklı bi kızımız olur ismini Nil düşünüyoruz. ☺️ 5. Haftadan 10. Haftaya kadar kanamam oldu sonra kesildi 12. Haftada da progestanı bıraktık. Çok şükür şimdilik iyi gidiyor 18. Haftada kontrole çağırdı doktor tekrar. Çok heveslendim tüm kıyafetlerini bitirdim umarım cinsiyet konusunda sürpriz yapmaz 😂
Hsrt_orhn tabiki öyle cnm değiştimi derken doktorun söylemi değişti mi demek istedim 😅 göremedi demekki ilk baktiginda . Bizim kizin iç dudak dış dudak yapılarına kadar gösterdi anlattı 😆
Zilan_Mizgin ne guzel masallah diyelim🤗
Yamus
9 -- 11 ve 12 haftalıkken kız dedi farklı doktorlar. 15 de başka bir doktor %70 erkek dedi. Allah sağlıklısını, hayırlısını nasip etsin tabi ama ailece gönlümüzde ki kızdı. 9 yaşında bir oğlum var
9 -- 11 ve 12 haftalıkken kız dedi farklı doktorlar. 15 de başka bir doktor %70 erkek dedi. Allah sağlıklısını, hayırlısını nasip etsin tabi ama ailece gönlümüzde ki kızdı. 9 yaşında bir oğlum var
Yamus bu arada instagramda ki gibi o sayfa da bana erkek demişti 😅
Esraozturk92 😁anammm ne Tuhaf
Hsrt_orhn amiin canım inşallah 😍🙏
Hiranurhilal Allah razı olsun😊