Kbrbydkk Bizde 15+6 yiz. Cinsiyete kız dediler ama haftaya kontrolde tekrar teyit ettirecem😍 üçlü taramamiz var Perşembe günü. İyi sonuçlar çıkar inşallah😕😕
Hsrt_orhn Kbrbydkk insallah kuzum 🤲🏻 Ben 2li 3lu 4lu testleri yapmadım Ekim’in başında detaylı ultrason yaptircam Allah evlatlarımıza sağlık versin insallah bebeklerimizle sınamasın bizi 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Kbrbydkk Hsrt_orhn amin canım benim insallah.benim ikili temizdi üçlüyü yaptırmak istemedim ama rutin olarak yapiyorlarmis birşey diyemedim🤔
Nnurmehmet Hsrt_orhn 15+2 haftalığız çok şükür Doktor 2 defa kız dedi hayırlısı olsun inşallah hakkımızda 🤲😊 Kız olsun çamurdan olsun demişler kız çocuklarını da çok severim belki de gönlümüze göre verdi RABBİM 🥰 Herşey yolunda çok şükür ekim 15 yada 20 kontrole gideceğiz ayrıntılı için gün verecek doktorumuz 😌 ALLAH'ım sağ salim yavrularımızı bize bağışlasın inşallah 🤲🧡🧡🧡
Hsrt_orhn 112 insallah 🤲🏻 Bebeğini koruyamamaktan korkuyor insan allah bu korkuyu yasatmasın bebeklerimizi korusun sağlıkla kavuştursun bizimle 😇
Yamus SuleDoruk adim adim annelikmi erkek dedi bénde kiz istiyorum iki oglum bi kizim Var amabicimden erkek geciyo sizin ne geciyordu doktor kiz diyince inanmadim
Hsrt_orhn Yamus benim de içimden erkek geçiyordu ama bunu dile getirmiyorum kız istediğimden rüyamda bile kızım olduğunu görmüştüm Ama erkek mis 🤷🏻♀️😁 Benim ilk çocuk sağlıkla gelsin bebislerimiz
SuleDoruk Yamus evet canım o sayfa erkek dedi. Üstelik onun erkek dediği dönem de doktorlar bana kız diyordu. Bende eşime çok kaptırma kendini kız diye içimden erkek geçiyor demiştim. Eşim de farklı doktorlar aynı şekilde nasıl yanılabiliyor diyordu. Baya inanmıştı. Kız bebişimiz olacak diye havalara uçuyordu. Yere çakıldı 😂 tabi ki Allah sağlıklısını nasip etsin ama erkek çocuk olunca gönül hep kızdan yanaydı 😑
Nnurmehmet Kızlar sizlerde de kuyruk sokumu ağrısı oluyor mu ? Bir kaç gündür aşırı derece ağrım oluyor benim yatsam ağrıyor otursam ağrıyor ayakta dursam ağrıyor hiç geçmiyor maalesef 😏
Hsrt_orhn Nnurmehmet evet oluyor normalmiş Bel agrisi ve benzeri agrilar bebeğin yerleştiğinden kaynaklı ağırlar mis Ama sen yine de dikkat et canim
Mrvgk Nnurmehmet benimde sağ bacağım sanki kalçamdan çıkmış gibi acıyor yürürken yatarken falan çok ağrıyor 😕
Hsrt_orhn Kbrbydkk evet yapılması taraftarı bütün doktorlar ama ben yaptırmak istemedim Detaylı ultrason yaptircam bi iste bakalım
Aycan16 Hsrt_orhn amin amin insallah birde benim gogus uclarim kabuk tuttu gibi oldu sizlerinde oyle oldumu??
Aycan16 Hsrt_orhn yolasım geliyor kabugu ama bisi olcak diye ellemiyorum vucut zaten kurudu benim aslinda 3 litreden fazla su iciyorum gunde ama
Hsrt_orhn Aycan16 kremler var göğüs uçları icin ama sebebini bilmek lazım doktorunuza danışın bi 😕😕 Bende su içemiyorum bu aralar belkide o yüzden kuruma oluyordur bende 🤔
Aycan16 Hsrt_orhn evet pazartesi kontrolum var sorucam doktora bakalim su icmek onemli ya su harici baska bir icecek icemiyorum bende
Hsrt_orhn Aycan16 aynen çok önemli hamilelikte ama nedense hamilelikte çok su içemiyorum Aşırı mide bulantılarımdan miras 🙄 Sudan bile soğudum Sık sık su içmek lazım
Aycan16 Hsrt_orhn bulantilarda ben.cok agliyordum ya 24 saat bi insanin midesi bulanirmi diye 2 kilo verdim zaten suan kilo aldimmi bilmiyorum 1 haftadir yemek yiyorum :)
Aycan16 Hsrt_orhn bulantilarda ben.cok agliyordum ya 24 saat bi insanin midesi bulanirmi diye 2 kilo verdim zaten suan kilo aldimmi bilmiyorum 1 haftadir yemek yiyorum :)