MerveTaer LittleMan annem İstanbul dan gelecek canım kadın haber bekliyor bizde öyle ama öğle arası bişey demiyorlar normalde Çarşamba günüydü doğumum ama beklemicek heralde benim civcivim salı günüydü kadının bileti alınmıştı ben dedim ama içime doğdu
LittleMan @MerveTaer evet canımrabbim herkesin yar ve yardımcısı olsun. Şifa bekleyen herkese şifa versin güç versin sabır versin sağlık sıhat versin💕😘🙏🏼
MerveTaer DeryaMehmet sürpriz oldu bize Allahtan herşeyi hazırdı valizi kapıda bekliyordu çok şükür hazırlıklı olmak çok önemli hatta dün öğlen çıktım battaniye aldım
DeryaMehmet MerveTaer inan gözlerim doldu belkide bugün kucağına alacaksın yavrunu. Allah tüm hastalara içinde de bize şifa versin inşallah
Serife07 Eylem anammm banada 11 gibi dediler spinalle perşembe ama benim belime ince ince agri girip çıkıyor alt tarafım da çok baskı var korkuyorum canım
Serife07 Eylem benim de aynı ya sanki sanci gibi bide çok akintim var canım sap sarı hiç geçmedi bu enfeksiyon ya
Aryamm MerveTaer canım Allah yardımcın olsun sağ salim bi avazda yavrunu kucağına alırsın inslh rabbim kolaylik versin🙏😍seninki sezeryandi neden alttan bakıldı sana 😣
Damlaveannesi LittleMan Hayırlısıyla dogumunu yapar inşallah 😍 ama benim anlamadıgım nişan gelmiş sancısıda var niye sezaryan olucaktı sormayı unuttum😱😱
Aryamm Damlaveannesi daha önce geçirdiği bi ameliyat sebebiyle sezaryen olacak bebişi de tüp bebek olduğu için riske atmak istemiyorlar😊rabbim yardımcısı olsun