MerveTaer Kızlar dün geceden beri sancı çekiyordum nişanım geldi sabah akıntım kanlıydı doktoruma randevum vardı tamda bugün dua edin
Miniksehzadem MerveTaer Rabbim yardimcin olsun canım dualarmiz seninle sağ salim kucağına alırsın inşallah
MerveTaer 123w123w Eylem handeliz Zagrozunannesi LittleMan Miniksehzadem kızlar 10 dk beri sancım vardı dün gece uyuyamadım karnımın altında sancı vardı 10 dk gelip giden sabah nişanım geldi hafif kanlı akıntı doktor kontrolüm vardı zaten bugün hastaneye geldim sezeryan olucam ama alttan açıklığı kontrol ettiler nişanım gelmiş şimdi bekliyorum nstye bağladılar dua edin kızlar
LittleMan Yaa canım benim allah yardımcın olsun güxel haberlerini bekliyoruz . Sağlıcakla kavuş yavruna inşallah🙏🏼💕❤😘💕
MerveTaer LittleMan canım hala haccettepe deyim bağladılar nstye doktoru bekliyorum açıklama yapmadılar nişanım gelmiş öyle dediler alttan kontrol ettiler açıklığı
SEVDAhira Rabbim hayırlısıyla sağ salim kurtarsın hayırlısıyla alırsın kucağına bebeğini inş. Darısı da bizlere olsun 😊
Damlaveannesi MerveTaer Gittin mi canım doktora Allah yardımcın olsun😘 Yanlış hatırlamıyosam 39 haftalikti bebiş😊
LittleMan @Damlaveannesi 38 haftalıkdı bebişi çarşamba günü de sezaryanla doğum yapcaktı . Bugunde tam kontrolu vardı he Dün gece sancısı oldu sabah nişan gelmiş . Bakalım ne dediler 🙏🏼
Damlaveannesi LittleMan Hayırlısıyla dogumunu yapar inşallah 😍 ama benim anlamadıgım nişan gelmiş sancısıda var niye sezaryan olucaktı sormayı unuttum😱😱
LittleMan @MerveTaer ya canım benim haber bekliyordum bende sendn. allah yardımcın olsun dualarımız seninle 🙏🏼🙏🏼😘😘😘
Pastasevgisi Allah yardimcin olsun🙏🏻Sag salim bebegini kucagina al ve iyi haberini paylas InsaAllah😍🙏🏻😇
MerveTaer Burda 27 haftalık bi hamile var bebeği 800 gr doğurabilirmiş her an ben yine iyiyim Allah kurtarsın Rabbim yardımcısı olsun sancılarım var ama çok az hissediyorum altyan muayenedende hiç korkmayın kasmadığınız sürece sıkıntı Yok
DeryaMehmet MerveTaer Allah sağ salim yavrunu kucağına almayı nasip etsin. Seninle günümüz aynıydı 16 mart görünüyodu ikimizinde 🤗🤗 o yüzden takip ediyodum bende seni. Benimde çok sancım var iki gündür ama nişan henüz yok bende bekliyorum bakalım sezeryan olacak benimde. 12 marta aldık randevuyu ama bakalım 😊😊
LittleMan @MerveTaer büyük ihtimal nts sonucuna göre haraket etcekler . Ultrasonla baktılar mı peki bebişimiz nasıl . 🙏🏼
MerveTaer LittleMan ultrason da gayet iyi nstye bağladılar sancım var ama eşiminde içine doğmuş ama bana birşey dememiş dünya dualarla ayakta kızlar dua edin hastanede yatan herkese bebeklere
MerveTaer LittleMan annem İstanbul dan gelecek canım kadın haber bekliyor bizde öyle ama öğle arası bişey demiyorlar normalde Çarşamba günüydü doğumum ama beklemicek heralde benim civcivim salı günüydü kadının bileti alınmıştı ben dedim ama içime doğdu
MerveTaer DeryaMehmet sürpriz oldu bize Allahtan herşeyi hazırdı valizi kapıda bekliyordu çok şükür hazırlıklı olmak çok önemli hatta dün öğlen çıktım battaniye aldım