Kızlar 8+5 hamileyim çok açım ama yeyince de hiç tat almıyorum midem bulanıyo kötü oluyorum 😭😭mahvoldummm çok açım gerçekten
    Guleren 3 ay aç gezdim bide kusmam vardı günde 4 5 defa kusuyodum zamanla geçti seninde geçer inşallah
      Guleren benmde ilk haftalar ağzımın tadı yoktu ne yesem hiç tad alamıyordum ama erken toparladım şimdi 13 haftalığız açıkınca canm hersey istiyor 😅
        Allah sabır versin bende öyleydim ama hic aclikta hissetmiyrdum o haftalarda geçiyor sabret bacım😐😑
          Guleren benimde 8+6açım ne yesem çıkarıyorum canım yemek istiyor ama yiyincede çıkıyor kendi yaptığım yemekten tiksiniyorum .
            Guleren bende 36lı haftalardayım ve bende açımm ama benimki kusmalı bulantılı değil. Kilo alıyorum bebekte iri olur diye doktor diyet uygula dedi😕 doyana kadar yemiyorum hiç🤦🏻‍♀️ İlk 3 ay bende de iştahsızlık vardı yiyemedim 4 aydan sonra iştahım açıldı son aya kadar yedim son ayımdayım şimdide çok yemek yasak. Ahh bu hamilelik 🌸
              Bulantıyı bastırmak için ekmek yersen sonra çok kilo aldığını fark edersin . En iyisi çubuk krakerle bastırmak bir sürü paket al . Arada at ağzına hem tok tutuyor hem kilo aldırmıyor bulantıya iyi geliyor
                Ggamze aynen canım eşim yapıyo sağolsun ama onda bile tiksiniyorum her an herhangi bi koku mahvedebiliyor beni.dışardan kimin ne yaptığını içtiğini bile alıyorhm hemen öğürtü sonra 😥
                Guleren canm benm 3 4 haftadır iyi ama ilk 7 8 haftalıkken ağzımın tadı gitmişti tabi bu kişiden kişiye değişir
                  PnrGg rabbim sağlıkla kurtarsın kavuştursun canum benim sen baya kolaylamışsın darısı bizlere inşallah 😥daha çok başındayız