Kızlar 8+5 hamileyim çok açım ama yeyince de hiç tat almıyorum midem bulanıyo kötü oluyorum 😭😭mahvoldummm çok açım gerçekten
Açımm
Allah sabır versin bende öyleydim ama hic aclikta hissetmiyrdum o haftalarda geçiyor sabret bacım😐😑
Guleren bende 13+4 haftliğim ve mide bulantim hic gecmedi kusmalrımda arada hala devam edyor gecsin artikk 😏
Guleren peynir.ekmek ye canm.. Allah yardmcn olsn grcekten cok.zor oluor kendimden biliyorum
Guleren bende 36lı haftalardayım ve bende açımm ama benimki kusmalı bulantılı değil. Kilo alıyorum bebekte iri olur diye doktor diyet uygula dedi😕 doyana kadar yemiyorum hiç🤦🏻♀️ İlk 3 ay bende de iştahsızlık vardı yiyemedim 4 aydan sonra iştahım açıldı son aya kadar yedim son ayımdayım şimdide çok yemek yasak. Ahh bu hamilelik 🌸
Mart_annesi aynı şekilde ne bulantı ne ağrısı geçmesi ya😢birde her 10 dk da bir idrara çıkıyorum sizide oluyor mu
Bulantıyı bastırmak için ekmek yersen sonra çok kilo aldığını fark edersin . En iyisi çubuk krakerle bastırmak bir sürü paket al . Arada at ağzına hem tok tutuyor hem kilo aldırmıyor bulantıya iyi geliyor
Bisibisi evet canım bende cok fazla idrara cıkyorm
Zilan_Mizgin inşallah bacım 🙏🏻
Mart_annesi inşallah geçer seninde canım gerçekten zor kız bebeklerde oluyo diyo arkadaşlarım ama bakalım ne olacak.
ponciklerin_annesi peynirden de bulanıyorum canım gerçekten çok zor geçiyor