Bulantıyı bastırmak için ekmek yersen sonra çok kilo aldığını fark edersin . En iyisi çubuk krakerle bastırmak bir sürü paket al . Arada at ağzına hem tok tutuyor hem kilo aldırmıyor bulantıya iyi geliyor
    Ggamze aynen canım eşim yapıyo sağolsun ama onda bile tiksiniyorum her an herhangi bi koku mahvedebiliyor beni.dışardan kimin ne yaptığını içtiğini bile alıyorhm hemen öğürtü sonra 😥
    Guleren canm benm 3 4 haftadır iyi ama ilk 7 8 haftalıkken ağzımın tadı gitmişti tabi bu kişiden kişiye değişir
      PnrGg rabbim sağlıkla kurtarsın kavuştursun canum benim sen baya kolaylamışsın darısı bizlere inşallah 😥daha çok başındayız
      Rneslihan yiyorum canım bir ara susamlı yiyodum o da bulandırdı şimdi sade yiyorum beyaz leblebi ama kesmiyo su sürekli içiuorum o da bulantıyı artırıyor.
      zelis63 inşallah bizimde öyle olur canım sağlıklıca çok halsizim tansiyonum da yerlerde
      Guleren kıyamam canım benim 29+2deyim bende de reflü şikayeti arttı yumurta ve etten çok iğrendim ilk aylar bu kadar olmadı ama son aylar da yemek seçiyorum yiyemiyorum yersem lavabodan çıkamıyorum. Ayran ve yoğurt tüketiyorum bol bol. Allah yardımcımız olsun 🙏🏻
        Sghslove ah yaa Rabbim sana da kolaylık versin kuzum seninli kadar sürmez inşallah leblebi ye dediler onu bile çıkarttım bugünde yiyemedim boğazım acıyo artık öğürmekten.eşim yapıyo sağolsun bi yoğurt yiyorum bende o da bir kaç saat sonra bulanfırmaya başlıyor ne yapacağımı şaştım kaldım.inşallah göz açıp kapamaya geçer hepsi