İyi günler hanımlar 28 haftalık gebeyim ilk cinsiyeti 18 haftalıkken ögrendik doktorumuz erkek dedi esimde bende kız hissediyorduk daha sonra memlete gittik kontrollerınde emin olamayıp tekrar sorduk yine erkek dedi bir baska hastanede bi dahaki ay gittik ordada erkek dediler ben artık kabullendim ama eşim hala kız hissediyorum diyor bişey sipariş vericem isimli ya bidaha soralım öyle siparis verirsin diyor benide tereddütte bırakıyor bizim gibi olan varmı
Cinsiyeti öğrendik ama sanki o degil gibi
Erkektir ozaman 😅
shsn aslında kız erkek bizim için hiç farkı yok ama insan merk ediyor bide ona göre seyler alınması gerekiyor kabulleniyoruz tam herseyi snra esim kız hissediyorum diye tutturuyor 3 bilemediniz 4 farklı doktor aynı seyi söyledi ama hala daha bi kız var içimizde acaba çok istedik ondan mı kabullnemiyor anlamadım
O zaman erkekdir 😂benim esim de kız istiyor ama erkekse odur hayirlisi yani 🤗
Zilan_Mizgin herşeyin hayırlısı olsun inşallah
Ozgeszr 11.haftadan beri erkek oldugunu biliyorum farkli olmasi mumkun degil her gittigimizde cok net pipi goruyoruz. Ultrason cihazi iyi bir cihazsa cinsiyet karistirilmasi imkansiz. Kiz bekliyoduk erkek cikti erkek dediler kiz cikti diyenler oluyor da onlar cihaz ve dr ile ilgili sanssizlik yasayanlar diye dusunuyorum. Sizin kiz hissetmeniz onemli degil drlar kac kere erkek demisler artik kabullenin mutlu olun ve alisverisinizi yapin. Hayirli olsun.
Ozgeszr bizde eşimle hep erkek bebek hissediyorduk canım rüyamda falan hep erkek bebiş görmüştüm doktorumuz kız bebek dedi hala erkekmiş gibi hissediyoruz ve birşey almıyoruz henüz 😂 sanırım ilk başta içimize öyle doğduğu ve kendimizi öyle alıştırdığımız için öyle hissediyoruz ☺️ Sağlıcakla doğsunlar inşallah 🙏🏻🥰
Ozgeszr aynı his bendede var.Bir oğlum var.Doktor 15.haftada %90kız dedi.Ayrıntılıdada kız dedi kesin ama hala sanki erkekmiş gibi geliyor nedense😁
Ozgeszr yok artık zaten veriyolar pipi resmî siz almadınız mı