• Gebelik
  • Cinsiyeti öğrendik ama sanki o degil gibi

Ozgeszr bana herkez erkek dedi ilk doktorda erkek dedi :) karın şeklimin falan hala erkek olduğunu iddaa edenler var :) kız olacak dememize rağmen hiç kıza benzemiyor diyorlar ama doktor kesin kız dedi :) sağlıklı olsunlarda :) orta renkler alın isterseniz.

shsn aslında kız erkek bizim için hiç farkı yok ama insan merk ediyor bide ona göre seyler alınması gerekiyor kabulleniyoruz tam herseyi snra esim kız hissediyorum diye tutturuyor 3 bilemediniz 4 farklı doktor aynı seyi söyledi ama hala daha bi kız var içimizde acaba çok istedik ondan mı kabullnemiyor anlamadım
      Ozgeszr ya şöyle bir şey duydum bazı kız bebekler kordonu bacak arasına alıp duruyormuş o yüzden yanlış görülebiliyormş. bazı erkek bebeklerinde pipisi küçük olduğundan kız bebekle karıştırılıyormuş. bende 27 haftalığım inan değişcek korkusuna birşey alamıyorum :)
        Ozgeszr okadar erkek diyen doktor varsa erkektir zaten doktor 1 kere yanlış söyler 2 kere yanlış söyler sana hepsi erkek demiş kesin erkektir esin belki kız istiyorsa ondan öyle der ama değişmez daha kaç haftalık olmuş artık bana 12 haftada tek doktor kız dedi hala daha kız devam ediyor 😂
          O zaman erkekdir 😂benim esim de kız istiyor ama erkekse odur hayirlisi yani 🤗
            shsn bizde ya tam alısverise başlıyım diyorum sonra diyorum ya kızsa elim geri gidiyor 😂😂😂
            • shsn bunu yanıtladı.
              defne55 Allahım sağ salim kucagımıza almayı nasip etsin sağlıklı olsunlarda başka bişeyde gözümüz yok inşallah bebişler anne babalarına sürpriz yapmazlar 🤣
              Ozgeszr aynen aynen :D kızım diye seviyor konuşuyorum inş değişmez :D :D :D
                Ozgeszr 11.haftadan beri erkek oldugunu biliyorum farkli olmasi mumkun degil her gittigimizde cok net pipi goruyoruz. Ultrason cihazi iyi bir cihazsa cinsiyet karistirilmasi imkansiz. Kiz bekliyoduk erkek cikti erkek dediler kiz cikti diyenler oluyor da onlar cihaz ve dr ile ilgili sanssizlik yasayanlar diye dusunuyorum. Sizin kiz hissetmeniz onemli degil drlar kac kere erkek demisler artik kabullenin mutlu olun ve alisverisinizi yapin. Hayirli olsun.
                  Ozgeszr bizde eşimle hep erkek bebek hissediyorduk canım rüyamda falan hep erkek bebiş görmüştüm doktorumuz kız bebek dedi hala erkekmiş gibi hissediyoruz ve birşey almıyoruz henüz 😂 sanırım ilk başta içimize öyle doğduğu ve kendimizi öyle alıştırdığımız için öyle hissediyoruz ☺️ Sağlıcakla doğsunlar inşallah 🙏🏻🥰
                    Ozgeszr aynı his bendede var.Bir oğlum var.Doktor 15.haftada %90kız dedi.Ayrıntılıdada kız dedi kesin ama hala sanki erkekmiş gibi geliyor nedense😁
                      Ozgeszr insanlardaki güven düzeyi 😂😂😂bende 14. Haftada gittim kız olabillir dedi göstermiyordu herkes popon büyüdü yüzün çirkinleşti kesin kızın olacak dedi şuan kıza odaklıyım erkek derse bende inanmam herhalde hayır kız derim 😊
                        Ozgeszr canım erkek dedilerse yanılma payı pek yok. Kızlarda genelde erkek olduğu sonradan anlaşılıyor bacak arasını göstermedikleri için. 3 ayrı doktor aynı şeyi söylemiş 28 haftalıkta çok erken değil baya büyümüş çocuk. Allah sağlıklı hayırlı evlat etsin inşallah.