- Düzenlendi
Sizlere mükemmel bi doğum hikayemden bahsetmek isterdim ama tek mükemmellik oğluma sağlıkla kavuşmuş olmam .. hep normal doğumun gücüne harikalığına inandım hep normal istedim son zamana kadar direndim. Doktoruma son muayeneye gittiğimde bana normal yapamayacağımı bebeğin baş çevresi çapının geniş vajinden çıkmaya uygun olmadığını anlattı. Ama ben kendime kabul ettiremedim . Başka doktorlara gittim ama olmadı. Dedi doğurtturursamda birşey olur ben mesuliyet kabul etmem buraya bebeğin durumunu not aldım anne istemiyor diye not ettim dedi. Sonra ben yine beklemek istedim belki suyum ağrım gelir diye ama olmadı. Kuran okundu , fatihalar çekildi , meryem ana otu , okunmuş sular pirinçler ... fayda etmedi.. doktoruma gittim bebeğin hareketlerinin yavaşladığını öğrendim sezeryana alındım . Doğduktan sonra nefes alamadı yavrum acil çocuk doktoru geldi. Rabbim Dualarımız ile korudu . elhamdulillah şimdi bizimle. Paylaşmak istediğim çok şey var aslında ama bende size yazmak istedim ve yazmamdaki en önemlisi doktorunuzun kararına uyun ben gibi inat etmeyin. Evet şuan ağrılarım var gaz sancıları var ama bizi anne & baba yaptı herşeye değer. Nasip eden Rabbime sonsuz şükür 🥰👪
Sizlere de sağlıklı doğumlar yavrunuza hayırla kavuşun .🌸
Sizlere de sağlıklı doğumlar yavrunuza hayırla kavuşun .🌸