mamyfat93 rengin hanımın normal doğum yanlısı olduğunu duydum ben şu an akademiye gidiyorum ama son ayımda ve doğumda rengin hanıma mı gitsem diye düşünüyorum. Siz memnun kaldınız mı bana ne tavsiye edersiniz
    Lokumanne evet normal doğum öneren biri . Ben memnundum doktor olarak . Hep ablacım diyerek karşıladı . Ama bilmiyorum sonradan hasta kabul eder mi
    Bende şunu anlamıyorum iyi güzel normal istiyosunda bebeğinin hayatından daha mı kıymetli senin normal doğurman ?
    mamyfat93 ALLAH evladını sana bağışlasin canım
    Normal veya sezeryan olması anneliğin derecesini belirlemiyor bunu unutma😙😙çok şükür çocuğun da iyiymis
    Yesinler onu yaa❤❤😙
      Lokumanne tehlikeye girdiğini bilmiyorsun sonuçta ve anlıyorsun sonradan bu durumu .
      mamyfat93 bende sonunda bizim tatlı kızı doğurduk 4 gün oldu, meme emmiyor durmadan savaşıyoruz ve sonunda kızıma yenik düşüp biberon veriyorum🙄
      mamyfat93 bende sonunda bizim tatlı kızı doğurduk 4 gün oldu, meme emmiyor durmadan savaşıyoruz ve sonunda kızıma yenik düşüp biberon veriyorum🙄
        dvran22 çok sevindim 🥰 sağlıkla büyüt canım .benimde ilk zor aldı ağladı ağzına alsa bile bıraktı ucunu tutsa bile canım acısada emzirdim. Nasıl gidiyor peki 😇 sezeryan mı oldun