3A_eryol GknL teşekkür ederim ona randevu aldım ama yorumlara bakınca ihsan dorukta iyi dediler kafam karıştı! Siz metin beye mi gittiniz nasildi
Duruveannesii GknL kesinlikle bende tavsiye ediyorum eşimin memleketi oraya gittiğimde bende orda yaptırdım 400 lira ama detaylıca herşeyine bakıp içimi rahatlatmıştı
GknL 3A_eryol benim bi kaç sıkıntım olduğu için emin olmak adına gitmiştim ayrıntılı ultrasona aldı ve gayette iyiydi yaklaşımı tek tek anlattı... erzurumda çok tercih edilen bir doktor kendisi
Yusufakardes Elfsrkn eşim memur Şanlıurfa daydık orda bi özel hastahanede yaptım yine normal Doğum oldu 5saatte doğum gerceklesti
Elfsrkn Yusufakardes Hım anladım canım. Allah kolaylık versin hepimize sap Salim kucağımıza alalım inşaAllah🙏🏻
Yusufakardes Elfsrkn amin inş canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş siz buralı mısınız tayinci mi siniz
Elfsrkn Yusufakardes yok canım ben buralıyım siz herhalde buralı değilsiniz. Keşke tayinci olsaydık (:
Yusufakardes Elfsrkn eşim narmanlı ben konyalıyım aşkalede oturuyoruz imam eşim kalmayı çok düşünmüyoruz erzurumda çok kısıtlı bi şehir kendini ilerletebileceğin bi altivite vs hiç bişey yok
Elfsrkn Yusufakardes kesinlikle haklısın. Aynen katılıyorum sana, bizde mecburiyetten burdayız imkan olsa hemen giderdim (: ayrıca bende aşkalenin köyündenim senin eşin Aşkale merkez imamı mı
Yusufakardes Elfsrkn yok canım büyükgeçit köyündeyiz biz siz hangi köydesiniz sevindim ☺️👍yakın olmamıza
Elfsrkn Yusufakardes büyük geçit eski adıyla bilirim bizde merdiven diye bir köy var belli kuşağına gelmiştir adı(:
Elfsrkn Yusufakardes canım aşkeleden hemen yok ayrımı var Kandilli ye çok yakın. Birde Atlıkonak köyü var duydun mu. Bir taramız da oralı
Elfsrkn Yusufakardes he canım tamam biliyorum. Oralı akrabalarımız filan da var. Malum Erzurum küçük yer