Bebektsk KeremKayra 41+1 haftalık Doğum yaptım propes ile dün hemde imkanınız varsa bekleyip suni ile destekli yapabileceğinizi tahmin ediyorum 2.doğumda süreciniz daha kısa sürer benimle aynı anda Doğum yapan kadın vardı benden sonda geldi be hemen doğurdu gitti benim ilk gebelik bu arada
Yessimy RabiaMm merhabalar doktorum bugün de çatı muayenesi yaptı bebeğin kafası çok az aşağı inmiş açılma falan yok. Cumartesi tekrar kontrol edicek. Pazartesi suni ile doğumu başlatıcak.
aysgl_ Anneyimki seninle aynı durumdayız 🤦🏼♀️ Bizde 39+3 olduk bugün 29 eylül son günümüz doktor o zamana kalmaz dedi geçecek bile sanki😣
OzgeSrc KeremKayra yok yok bi sen kalmadin bende varim 39+4 ne gelen var ne giden iyice bunaldim sagligim bozuldu
Eylulmom 40+4 yalnız değilsin canım bende varım perşembe gününe kadar gelmesse ya suni sancı ya sezaryan bakıcaz dedi boynunda kordon da çok korkuyorum suni alıp açılma olmayıp o kadar şancı çekip sezaryana girmekten de çok korkuyorum bilmiyorum kafam karışık suni alıp 4 cm e kadar açılma olursa belki epidural alırım diyorum ama bakalım suni 4 cm e kadar açılma sağlıcak mı 🤦🏻♀️🤷♀️😔😏
Yessimy Rbasaglam Allah kurtarmış tez vakitte iyileşirsiniz inşallah bebişin ize de Allah sağlıklı uzun ömür versin. Pazartesi'ye kadar gelmezse suni ile başlatılacak doğumum o yüzden korkuyorum doğum belirtisi de yok en ufak.
RabiaMm Yessimy hafi bakalım canım hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim 🙏🏼 Dualarında eksik etmezsen sevinirim😊
Yegino pinargozlum54 aynı gündeyiz ve bende de hiç ağrı sancı yok. 37. haftada 1 cm açılma vardı sonra tekrar bakılmadı 😑
1Tecrubesizannee etugce kac kilodan sonrasi icin sezeryan karari oluyor acaba ben 92 kiloyum 38 haftalığız 😞
Lovelies KeremKayra eylülün 13 ünde dogum yaptım bende :) 40+2 de geldi kızm dünyaya 42 ye kadar yolu var bence bol bol dinlen :) eylül ayı olarakta bi kaç kişi kalmış 🙏inşallah sağlıkla gelir☺️