Eminehmc KeremKayra 39+6 haftalığım bende ikinci doğumum olacak inşallah ama hala tık yok ilki 38de doğmuştu bu oğlan biraz nazlı çıktı gelmek istemiyor 😊
Fey KeremKayra inanın hergün her dakika size dua ettim aklıma geldikçe. Sürekli yazıp sizi bunaltmak istemedim ama çok istedim inşallah ssvd yaparsınız. Şuan için en önemlisi artık sizin ve bebeğin sağlığı. 40+6 olmuş maşallah ne güzel yayılmış kuzu🥰 önemli olan bu sağlıkla kucağınıza alın Doğum haberinizi de bekliyoruz 🥰💐
KeremKayra KeremKayra arkadaşlar cümleten hayırlı geceler. Bebeğimi sezaryen ameliyatı.ile kucağıma aldım. açılmam ve sancim ilerlemedi 1 cm.de kaldı aksam üzeri 5 te ameliyattan çıktım,ikimizde saglikliyiz 41.hafta da doğdu.Fey
Esmylmz KeremKayra Bende sizden haber bekliyordum. Hayırlısı olsun. Sağlıklısınız ya çok şükür. Rabbim hayırlı evlat eylesin.
Fey KeremKayra sağlıkla büyüsün. Geçmiş olsun size de inşallah hızlı toparlanırsınız🥰 mutlulukla büyüsün. Siz elinizden geleni yaptınız. Sıra bizde inşallah 90 gün sonra kavuşmak için sabırsızlanıyorum 🥰