Cansumeryem onu duydum da geçirmemişim diye düşünüyorum öyle olsa doktorum söylerdi o zaman bende bilmiyordum ilk aylar sormadım ama rutin bakiliyormus zaten
    Yoginibryr önceden geçirmenin bir zararı yok hatta bağışıklık kazanmış olunuyor diye biliyorum. Önemli olan gebelik döneminde geçirmiş olmak
      Masalumut mutlaka söyler ben o kadar sokak canıyla temas içindeyim ve bana hiç geçirmemişsin demişti 🤗
        Masalumut ben su an bile esirgemiyorum sakınan göze çöp batar sonuçta sadece biraz dikkat ediyorum sebzeleri iyice yıkıyorum çiğ etle uğraşırsam ellerimi 2 kere sabunluyorum 🤗🌼💞
        Symsglm öyleymiş boşuna panik oldum.Artık genelde o testi yapmıyorlarmış bile.
        Masalumut bazen belirti vermeyebiliyormuş canım ben çok araştırdım. kimi internet sitesinde son üç ay daha etkili diyor kiminde ilk 3 ay diyor kesin bir bilgim yok
          Yoginibryr detayli ultrasona girmediniz mi? Ya da ikili test yaptirmadiniz mi? Hamilelikten once olduysa bagisikliginiz vardir. Hamileliginizde tukettiyseniz detayli ve ikili de cikardi. Cunku bebegin kalbine gozune falan yerlesiyor anormallik oldugu belli olmaz miydi?
            Sghslove tedavisi yok mu bunun her ay kan versek zaten benim son ikibuçuk ay varsa tedavi olurum sonuçta ama farkedene kadar geç mi olur. Gerçi varya kimse biz gibi takmiyo ya çiğ et yiyorlar bir seferden bisey olmaz canım çekti diye ben yesem bisey oldu diye kafayı yerim heralde
              Masalumut kimse takmıyor ama ben rahat olamıyorum maalesef tedavisi çok mümkün değil sadece etkili antibiyotik veriyorlar o da şansa kalıyor biraz bak internetten araştır istersen ama çokta kafana takmamalısın ben beceremiyorum çok takıyorum ama takmamak en iyisi sebzeleri çok güzel yıka et taze ve iyi pişmiş olsun. Ara sıra git kan ver ben öyle yapıyorum takmamak elimde değil çünkü