Defneemir35 260818 ay ne güzel erken gebelik testiyle yaptın dimi askm benimde 6 gün kaldı bugün yapsam mı ki bilemedim valla 😂
260818 hulya_1919 evet 2 günde bir kan vericem. 3 gün önce öğrendim gebe olduğumu hcg o gün bakılmıştı bugün tekrar verdim cuma günü tekrar vericem 🤭
260818 Defneemir35 hayır normal gebelik testiyle yaptım erken gebelik testi felan yalan valla hiç bir test 20 hcg olmadan göstermez
260818 Defneemir35 hatta 3₺ idi gebelik testi 😂 artık bizde işe uyandık yani varsada yoksada ucuz olsa bile gösteriyor yani gerek yok erken gebelik testlerine 🙈 yumurtlamanın nezaman olduğuna bağlı birazda
Defneemir35 260818 yumurtlamam zamanı da oldu onda sıkıntı yok takip etti doktor hep ama yarında doktor çağırdı acaba beklesem mi 1 gün daha ki 😂
shsn hulya_1919 çok hafif gözüküyor çizgi muhtemelen çok yeni olduğu için olabilir. benimde adetime 6 gün kala öğrenmiştim. senin çizginden biraz daha belirgindi.
Rnsvdlk Hcg degeri yoksa (yani hamilelik) silik bile olsa cikmaz , ancak erken donem yaptigin icin hcg degerinde dusuk o yuzden silik cikmis , bende erken yapmistim , silik cikmisti simdi 38 haftalik hamileyim dogumu bekliyorum :) ancak testin yanlis olma ihtimali de her zaman vardir , o yuzden kan testi yaptirmak en iyisi
shsn hulya_1919 HIZLI SONUÇ VEREN TESTLER VAR CANIM ÇOK PAHALI DEĞİL BENİM ONUNLA ÇIKMIŞTI. BİRDE ÖYLE DENE İSTERSEN BEN SABIRSIZ OLDUĞUM İÇİN SİLİĞİ GÖRÜR GÖRMEZ KAN VERMİŞTİM HCG 16 ÇIKMIŞTI ŞİMDİ 27 HAFTALIK OLDUK :)