Deletedmom0510 Defneemir35 ben adetime 15 gün kala yaptım ve 2. Çizgi çok silik bi şekilde belirdi. Ama çok sürmedi düşük yaptım adet kanamamla birlikte düştü. Ben acele etme adetin geçiksin derim.Insallah hamilesindir Rabbim gönlüne göre versin 😘
hulya_1919 Deletedmom0510 benimde kimyasal gebeliğim olmuştu daha önce kalp atımını duymadan heveslenmiyorum
Merveeemmm hulya_1919 rabbim hayırlısını versin de nedense içime var gibi doğdu adetinden 1 gün önce yap kesin sonuç alırsın inşallah vardır ❤❤❤
hulya_1919 Merveeemmm amin canım bende var gibi hissediyorum ama insallah tutar biliyorsun erken zamanda düşükler oluyor :(
Nursubasi hulya_1919 bende gördüm canım çizgiyi bu testin yanılma payı pek yoktur bence kan ver hemen çıkar kanda 🙈🎈
Nurrrrr hulya_1919 canım eczaneden 5 tllik testlerden al adet gününe kadar test yap bakalım silik cizgi var olup koyulaşacak mı ben öyle yaptım dahada koyuya gittik hergğn bir tık belirginleşti yani bi nevi heycanım vardı bende yaptım 🙈
sedabasbug hulya_1919 canım çok çok silik bi kaç gün sonra tekrar dene. ben de bi hafta varken erken gebelik testi yaptım negatif çıkmıştı. şuan 15 haftalık hamileyim❤️ en sağlıklısı kan tahlili 👍
Merryy1 hulya_1919 canım benimde böyle çıkmıştı kan testi yaptırdım hamile olduğumu öğrendim bence sen de bir kan testi yaptır 😊
mervekrkkc hulya_1919 eger ilk 5 dk icinde silik cizhiyse pozitiftir bende reglimde 7 gun once yaptim bu sekilde cikmisti suanda hamileyim
Mine_35 https://eksiup.com/p/g2175780b8tw Kızlar bide benimkine bakarmısınız yaptım çok beklemedim attım sonra tekrar bakayım dedm bu şekilde olmuş aradan yarım saat geçmemiştir
Mnvver hulya_1919 5 gün varsa daha çıkmaz erken gebelik testleri günün geçtiğinden itibaren canım Bi daha yap geçerse günün