Defneemir35 260818 yumurtlamam zamanı da oldu onda sıkıntı yok takip etti doktor hep ama yarında doktor çağırdı acaba beklesem mi 1 gün daha ki 😂
shsn hulya_1919 HIZLI SONUÇ VEREN TESTLER VAR CANIM ÇOK PAHALI DEĞİL BENİM ONUNLA ÇIKMIŞTI. BİRDE ÖYLE DENE İSTERSEN BEN SABIRSIZ OLDUĞUM İÇİN SİLİĞİ GÖRÜR GÖRMEZ KAN VERMİŞTİM HCG 16 ÇIKMIŞTI ŞİMDİ 27 HAFTALIK OLDUK :)
Defneemir35 shsn ay bende dayanamıyorum zor tutuyorum kendimi çatladım valla belirsizlik öldürüyor insanı 😍😂
Merve_osman hulya_1919 adet gününü bekleseydin keşke bende adetime 10 gün kala yapmıştım kimyasal gebelik olmuştu çok üzülmüştük eşimle cok şükür sonrasında hamile kaldım 23 haftalık olduk allah isteyen herkese nasip etsin
hulya_1919 Merve_osman bende kimyasal geçirdim kimyasal geçirdikten ne kadar sonra hamile kaldınız belirtilerim vardı o yüzden yaptım
Defneemir35 Kızlar ben erken gebelik testi yaptım iki çizgi çıktı progestan la Bi alakası olabilir mi lütfen yardımcı olun bana
shsn hulya_1919 aynen . benim adetime 6 gün vardı eczacıya danıştım 6 güne kadar hızlı sonuç veren test var ondan alın dedi ondan aldım yaptım sonuç pozitifti ve 27 haftalık oldk :)
260818 hulya_1919 canım benim arkadaşım kimyasal gebelik geçirdi sonraki ay hamile kaldı kimyasal gebelikten hemen sonra hamile kalan çok var
Serpil02 hulya_1919 hayırlı olsun var gibi bende yapıcamda yumurtlamanın ustunden kac gun gecti acaba?
shsn hulya_1919 benimde silikti ama sizinkine göre çok hafif daha belirgindi veya resimde öyle çıkmışta olabilir. ama resimde bir çizgi oluşumu görüyorum bence pozitif ama çok yeni bir gebelik gibi geldi. bugün isterseniz bir test daha alın