Burcu089 Cz34 yememde aşırıya kaçmadım, hatta daha az ve sağlıklı yedim. Göbeğim de vardı biraz, 1 haftadır hamile göbeği gibi tam. Kilo değil yani😊 bence kişiden kişi de değişebilir. 40 kilo biriyle 55 kilo biri kıyaslanamaz
Cz34 Burcu089 ben çok kilo verdim kendi olan göbeğim bile gitti şu an 13 haftalığız çok az çıkıntım var karnımda 🙂
Ananasgibiana online_mom bunun dusunceyle ilgisi yok tesetturlu bir bayan elinden geldigince hatlarini gizlemek zorundadir. Tesetturun kurali bu yani. Tabii ki hamileligin son trimesterinde bu pek mumkun olmasa da dikkat edilir. Bunhn hamilelikle alakasi yok yani. Tesetturle alakasi var. Allahin emri sonucta. Herkes kendi secimini kendi yapar isteyn hic kapatmaz gobegini. Ama soylemeye calistigim tesetturden dolayi genelde bol guyiyoruz yadirgamaniza aciklama olsun diye yazmak istedim
online_mom Ananasgibiana hangı cumlemden yadırgadıgımı cıkardınız anlamadım? Ben yazan bayanın kapalı yada acık oldugunu bıle bılmıyordum kaldıkı kendısıde yadırgadıgımı dusunup ters cevap vermedı acıklama yaptı.suan size noldu anlamadım? Tam olarak neyı uzerınıze alındınız?kaldıkı cevremde arkadaslarımında kapalı oldugunu soledım ama böle bıseyı bılmek zorundamıyım ?
Ananasgibiana online_mom tesetturlu yazdigi halde niye saklama geregi duyar gibi bir imada bulunmussunuz bende gayri ihtiyari fikrimi beyan ettim. Kimse hic birseyi bilmek zorunda degil sadece ozgur bir platformda kendimi ifade ettim kusura bakmayin hayirli geceler🙋♀️
online_mom Ananasgibiana bana yadırgıyorsunuz diyerek kendınızı ıfademı ettınız.ayrıca bayanın kapalı oldugu ıcın gızlemek ıstemesını dusunmedım cunku kendısı zaten gızlemek degılde ınsanların sorularından sıkılıyorum yazmıs.ayrıca bılmedıgımden hamılelık farklı bı durum demısım.ınsanlara laf solıcem dıye altı boş cumleler kurmayın bence 💓.sızede hayırlı geceler 🙏🌸
Songul1107 Mrvgk Evet suan 41 oldum Galiba hamilelik sayesinde bakalım 45 kiloyu gecebilecekmiyim hiç 45 kilo olmadım da ☺️
Mrvgk Songul1107 inanır mısın son 15 yıldır bende hiç 45 olamadım 😀 valla ne desem bilemedim Allah gönlünüze göre versin, sağlıkla sıhhatle inşallah ☺️🙏🏻 Boy kaç bide sorması ayıp
Cz34 Songul1107 bayadır tartılmıyorum 61 den 58 e düşmüştüm 1 ay öncesi bu şu an tahminim 57 56 düşmüşümdür çünki vücudumdan anlıyorum yiyemiyorum şu anda bile 😔