Semooshh Songul1107 eğer zayıfsan daha erken belli olması normal ben topluyum biraz oyüzden çok fark etmedi
Ednrr online_mom hahah ayy bende öyle fırlatıyorum göbegimi eşim diyoki aanlamıyorum bu bebekmi göbekmi 🤣🤣
online_mom Ednrr ilk 4 ay göbek 😂 sonra bebek 😂 ama sımdı anlıyorum öncekıler hıc hamile göbeği değilmiş 😂😂🙈
Masalseyhan Burcu089 imkansiz o haftada belirginlesmesi sizinkisi gaz siskinliktir😂 daha bebek yeni oluyor nohut kadar nasil buyucek😂
Burcu089 Cz34 yememde aşırıya kaçmadım, hatta daha az ve sağlıklı yedim. Göbeğim de vardı biraz, 1 haftadır hamile göbeği gibi tam. Kilo değil yani😊 bence kişiden kişi de değişebilir. 40 kilo biriyle 55 kilo biri kıyaslanamaz
Ananasgibiana online_mom hanim kardesim tesetturlu oldugunu ifade ediyor tesetturde esas vucur hatlarinin belli olmamaaidir. Ondan dolayi bol giyiniyordur muhtemeln..
online_mom Ananasgibiana benım cogu arkadasım tesetturlu ama bu farklı bı olay degılmı.bı ınsan 9 aylık karnı nası saklayabılır 🙄 bilemıcem herkesın kendı dusuncesı tabı
Ananasgibiana online_mom bunun dusunceyle ilgisi yok tesetturlu bir bayan elinden geldigince hatlarini gizlemek zorundadir. Tesetturun kurali bu yani. Tabii ki hamileligin son trimesterinde bu pek mumkun olmasa da dikkat edilir. Bunhn hamilelikle alakasi yok yani. Tesetturle alakasi var. Allahin emri sonucta. Herkes kendi secimini kendi yapar isteyn hic kapatmaz gobegini. Ama soylemeye calistigim tesetturden dolayi genelde bol guyiyoruz yadirgamaniza aciklama olsun diye yazmak istedim
Terspektif eknsnsr98 valla canım 15 te sanki biraz göbeğim çıktı diyorduk eşimle 16 da baya baya çıkmış oldu ama gören hamile değilde göbekli sanır beni. Yaklaşık 3 kilo aldım boyum 175 ti şuan 69 kilo oldum sonunu düşünemiyorum 😢😢
MrsClk Valla öyle diyorsunuz ama 9 haftalığım gaz problemim geçmesine rağmen karnım çıktı daha doğrusu göbeğim sivrildi ve içi sertleşti 🤷🏻♀️ Gerçi rahmim küçük benim belki onunla alakalıdır
Elfsrkn eknsnsr98 30 haftadan sonra hala büyük bir karnım yok. 5 aylık gibi işte hafif bol giyince hiç belli olmuyor.