Cz34 Songul1107 bayadır tartılmıyorum 61 den 58 e düşmüştüm 1 ay öncesi bu şu an tahminim 57 56 düşmüşümdür çünki vücudumdan anlıyorum yiyemiyorum şu anda bile 😔
Nurcan6148 HatunYldrmNazlm Bende 25 haftaligim daha yeni karnimda bir top gorunumu var😊anca belli oldu.
MomK eknsnsr98 25 haftaya kadar göbeğim yoktu ☺️ Olanlar ondan sonra olup birden göbeğim çıktı 🤣 şuan 31 haftalık hamileyim inatla göbeğim büyümeye devam ediyor 😬🙄
tugrakubra_1 24+4teyiz hani nerde göbek diyolar 😄 halbuki 9 kilo aldım ama sanırım annem gibi iç karnım geniş bu aydan sonra kilo alımı daha da hızlanıyormuş sanırım ben zaten çok zayıf hamile kaldım 42 kiloydum şu an 51 kiloyum
sevval55 eknsnsr98 16dan sonra ayva göbeğim vardı alt karın olarak 22. Haftam biraz daha belirginlesti ama benim göğüsümden itibaren top gibi değil erkek karnı derler ya altttan gelir öyle 😀
Gl07 Merhaba arkadaşlar ben 4 hafta 3 günlük hamileyim 😎 tüp bebek yaptırdık çok mutluyum bir an önce göbişimde çıksın da bebişimi tam anlamıyla hissetmek istiyorum herkesin emeğini rabbim boşa çıkarmasın sağlıkla kucağımıza almayı nasip Etsin inşallah
spiker_anne eknsnsr98 benim 6. Haftadan sonra belirginleşti şuan 11. hafta bayağı belirgin öyle çokta zayıf değilim aslında. Göbek deliğimin hizasında ileri doğru bir yumurta sanki öyle bir göbek😂😂😂