Mesa33 Ben göbekten devam ederim sanırım. Başkasına yaptıramam güvenemem eşime falan 🤭 saat kaç gibi yapıyorsunuz. Az önce bi soru sorulmuş gördünüz mü bilmiyorum. Normalde akşam yapıyormuş soran kişi ama doktoru sezaryen yapacağı için saatini sabaha almasını istemiş. Bi gün önce iğneyi kesmek için. Size böyle bir uyarı yapıldı mı. Ben çalıştığım için akşam 22.45 te yapıyorum doktor hiç uyarmadı bu konuda beni
GulSey Mesa33 bende akşam saatlerinde yapıyorum benim de doktorum bişi demedi ayrıca normal Doğum diyor son anda bebekte sıkıntı çıkmazsa tabi
Nehirkaya25 Mesa33 ben sabah 11 de yapiyodum kola gectim yardim almadan koldan vuramiyorum oyuzden 22.00 da vuruyorum doktorumun henuz haberi yok 🙄
Hazalce Ireml baldır kısmı bacağın kalça ve diz kısmını 3e böl orta kısmında kalan yere içe değil dış tarafa yap yapacağında bilenden örnek al bence kolay gelsin
Deletedmom2224 GulSey amiiin inşallah 🤲🏻 3 kutu az kuzum bir şey olmaz 30 gün eder iki üç günde alışıyor insan kendi kendine yapmaya 😊
dvran22 GulSey bebeğin 2 hafta daha dayanırsa inşaallah hicbir problem olmadan eve gidersin, benimde 29.haftalarda rahim ağzı kısalığı vardı sözde erken doğum olabiliyor bu durumda ama benim kızın gerçekten keyfi yerinde ve gelmiyor😂
GamzeAltndas GulSey ben 40+4günluk olana kadar kullandım dogumdan sonra 40gun daha kullandım canım . Kolunun kaba etine göbeğine ve baldırında kaba ete vurabilirsin ben en çok baldırıma vurunca rahat ettim
Nehirkaya25 GulSey ben gobekten cesaret edemiyorum kol bacak kendim vuruyorum iğnenin havasini almadan yapinca sisip morariyodu esim askerlikte sihhiyeciymis havasini al niye kendine işkence yapiyosun dedi havasini alinca sıkıntı olmadi acida cok hafif oluyo yada ben alistim 22 haftaligiz
TugceCakir GulSey bende kullanıyorum eşim sürekli kolumdan vuruyodu bugün vurmayı unutup ise gitti bende göbek deniyim dedim o kadar kolay oldu ki günlerdir can çekişmişim koldan vurulurken
Mesa33 Nehirkaya25 bazı doktorlar hiç sorun etmiyor da bazıları saat söyleyip bıraktırıyor. Sen bi anda mı saat değiştirdin yoksa aşamalı olarak mı
ebis GulSey ben hem göbek hem bacaktan vuruyorum kendim . Bacakta morarma olmuyor ve sert oldgu için göbekten daha iyi geliyo bana kola cesaret edemem amaa
Srvettt GulSey benim de eşim yapıyor kolumdan ve bacağımdan. İlk başlarda çok morardı ama şu an alıştım çok ağrımıyor ve morarmıyor. 17. Haftamıza girdik bizde 🙏🏻