TugceCakir GulSey hep aşağı yukarı aynı saatlerde vurulmam gerektiğini söyledi doktor biz anne adayıyız Allahın izniyle şimdiden başlamamız lazım fedakarlıklara 🥰
SEVTAP3418 Deletedmom2224 vanada verdi doktor 2 düşükten sonra kan pıhtılaşma testi yaptı bişey çıkmadı acaba sizde mi bu sebepten kullanıyorsunuz
GulSey SEVTAP3418 bende bebeğe fazla kan akımı olmadığı için yazdı doktorum büyük ihtimalle pıhtılaşma sorunum vardır . Çok şükür düşüşüm felan olmadı ilk gebeliğim
Mesa33 Nehirkaya25 aaa saatine dikkat edin aynı saatte olmalı diyorlardı iyi cesaret etmişsin canım ya
pollyophelia Ben oksapar 4000 kullanıyorum 39+5teyim 6. Haftadan beri kullanıyorum 6. aya kadar hep göbekten yaptım ama sonra zor oluyor diye kola geçtik morartmadan yapmanın formülü mutlaka önce havasını almak sonra da iğneyi çok hızlı bir şekilde yapıp çekmek ve kesinlikle ovalamamak iğne yaptıktan bir süre sonra kolunuzun üstüne de yatmayın bu şekilde bende neredeyse hiç morluk olmadı
Mucize001 5+5 de kullanmaya basladim 16 hafta olduk.hep sag sol bacak diz kapağından 4 parmak üstünden kaba etten esim yapıyor.ilklerde çok morardi.eşime kızıp sağlık ocagindada yaptirdim onlarda morartti.sonra bazen hic aci duymadim bazen acidan gozumden yas geldi. ilk kez ben yapayım diye dun elime aldım iğneyi batırdım şırınga edemedim kendime geri cekincede kanadı.annemde kalicam 3 gece kimi bulurum bilmiyorum keşke biraz cesur olsaydım...
dvran22 GamzeAltndas kuzum iğneyi ne zaman bıraktın doğumdan önceki gün mu yoksa daha önce mi Ayrıca suni sancı aldın mi🙈
GamzeAltndas dvran22 igneyi doğum yaptım gün dahil doğumdan da sonra 40gun vurundum çünkü akciğere pıhtı gitme durumu varmış . Evet canım suni sancı aldım çünkü bebegim 40+4 olmasına rağmen hala doğmadı kendi sancımda azdi o yüzden suni sancı aldım ve 4saatte doğurdum . Kan sulandırıcıyla alakalı hiçbir sorun yaşamadım doğumda sadece kanamam biraz fazla oldu onuda zaten dogumdan sonra kan ilacı kullandım hiçbirsey olmadı
dvran22 GamzeAltndas çok sağol canım cevabın için Benim Yarın yatış var ben yine de iğnemi götüreyim diyorum belki doktor iğneyi vur diyebilir Allah evladını sana bağışlasin canım❤❤😊