GulSey Deletedmom2224 bende kullanıyorum iğneyi nerden yapıyorsun ben sürekli göbekten vuruluyorum kolumdan bi kere yaptırdım fena agrıdı
SEVTAP3418 Deletedmom2224 vanada verdi doktor 2 düşükten sonra kan pıhtılaşma testi yaptı bişey çıkmadı acaba sizde mi bu sebepten kullanıyorsunuz
GulSey dvran22 baya olmuş maşallah bebişin yeri epey rahat sanırım ben 34 haftalığım 32. Haftamda bebeğin başı pelvis kemiğinde erken Doğum olabilir dedi doktorum
Deletedmom2224 GulSey 15 hafta olduk göbekten devam 😊 bende diğer yerler çok acıtıyor diye duydum o yüzden hiç cesaret edemiyorum zaten doğana kadar bile göbekten yapanlar var sıkıntı olmaz öyle devam edin sizde
dvran22 GulSey bebeğin 2 hafta daha dayanırsa inşaallah hicbir problem olmadan eve gidersin, benimde 29.haftalarda rahim ağzı kısalığı vardı sözde erken doğum olabiliyor bu durumda ama benim kızın gerçekten keyfi yerinde ve gelmiyor😂
GulSey Deletedmom2224 ben yeni başladım 10 tane oldu daha 3 kutu daha var :/ senin önünde daha çok yol varmış Allah yardımcın olsun emeklerini boşa vermesin
Deletedmom2224 GulSey amiiin inşallah 🤲🏻 3 kutu az kuzum bir şey olmaz 30 gün eder iki üç günde alışıyor insan kendi kendine yapmaya 😊
GulSey isimsizbebek tek değilmişim sizinde önünüz daha baya var Allah yardımcınız olsun. Rabbim emeklerinizi boşa vermesin
GulSey Tugbacan iğnemi eşim yapıyor karnımda gün geçtikçe geriliyor bacaktan yapıyor musunuz acıyor mu bide acaba kendimi yalnız hissediyordum bu konuda meğersem çok kullanan varmış benm gibi
isimsizbebek GulSey amin inşallah hepimizin. Her akşam onun stresi. Bazen canım çok yanıyor Bazen kolay oluyor. Az önce vuruldum 😊 siz daha ileri haftalardasınız sanırım. Allah şifamızı versin 😊
Tugbacan GulSey Aynen, gercekten cok fazla kullanan var. Ben kendime yapamiyorum ve sadece koldan yapiyorum onuda her sabah esim yapiyor canim Ne kol ne bacak korkuyorum 23+5 im
Nehirkaya25 GulSey ben gobekten cesaret edemiyorum kol bacak kendim vuruyorum iğnenin havasini almadan yapinca sisip morariyodu esim askerlikte sihhiyeciymis havasini al niye kendine işkence yapiyosun dedi havasini alinca sıkıntı olmadi acida cok hafif oluyo yada ben alistim 22 haftaligiz
ebis GulSey ben hem göbek hem bacaktan vuruyorum kendim . Bacakta morarma olmuyor ve sert oldgu için göbekten daha iyi geliyo bana kola cesaret edemem amaa
Srvettt GulSey benim de eşim yapıyor kolumdan ve bacağımdan. İlk başlarda çok morardı ama şu an alıştım çok ağrımıyor ve morarmıyor. 17. Haftamıza girdik bizde 🙏🏻
Ireml Bende yeni yeni başladım 2 gün koldan vurduk çok yanıyor hem morardı da bugün göbeğe geçtim bende artık göbekten yapicam
Hazalce Bende oksapar 4000 kullanıyorum sonuna kadar kullanacakmışım kan pıhtılaşması var göbekten yaptım hep çok morardı şimdi göbeği rahatlatmak için bacaktan yapıyorum daha rahat bacaktan yapmak
2016umut 36hafta kullandım ilk başlar da göbekten vuruldum karnım büyüyüp gerilince canım acıdı dönüşümlü kolumdan vuruldum bi sağ kol bi sol kol bi sağ bacak bi sol bacak bu şekilde dönüşümlü yapın iğneyi bence yoksa doğumdan sonra 6ay kolunuzda morluk geçmez acıyan moraran yere kolonyayi pamuğa döküp üstüne koyun acı ve morluguni aliyomus