Blackkcat Sedos2020 sağol canım,folkasit içiyorum epeydir,sabah test yaptım one step diye o da koyu çıkmadı:(gittikçe koyulaşması gerekmiyor muydu of delircem🤦🏻♀️
DiplomaliEvHanimi Kizlar benimde 26si regldi gelmedi agrim da yok kasikda falan Sirtim agrio meme uclari sis ve tomurcuklu bide sag kasigim yanip dokununca icine gitmio bastiramiom bisy varmis gbi? Hafif icten ice icim kalkio. Ya bide kusura bakmayin ama diger yerden kan gelmis kac gndur zorlaniyodum buyuk tuvalette peceteyi değdirdim acio hafifde kanamali gelmis kabizim herlde. Buda bi belirti olabilirmi????
Sedos2020 DiplomaliEvHanimi kabızlık belirti bendede olmuştu halada devam ediyor sağ kasık batmasida adetten önceki belirtilerindendi inşallah hamissindir .hasta olmadın bugün demi?
Mom36 Deletedmom00170 bu günle beraber 18. Gun geçti ne gelen var ne giden . Duzenlidir aslinda adetlerim ama ins. Gebelik vardir . 10uncu gun kan testi yaptirdik 0.13 çikti belki geç dollenmedir diye hayla ümitliyim
Sedos2020 DiplomaliEvHanimi yaaa.sikma canını onunde daha umut dolu bir sürü ay var :)belki bidaki aya kismettir .Allah'ım çok aratmadan versin inşallah😊
Gullcha Melike37 canim benimde 2 gun ust uste yumurtlama gordum ve degerlendirdik bugun catladi degerlendirmemi gerekir mi yoksa yarin mi degerlendirelim
Melike37 Gullcha kuzum değerlendir yumurtlamayı görünce 3 4 gün üst üste günler birliktelik olucak çatladığını görsende devam et sonra tam silikleştiğinde saymaya başla kuzum hamiş olursan evdekı testlerde cıkıyor
Blackkcat Yello nerelerdesin bebem sen ya😻ben en son kimyasal geçirdim 10gün civarı sildim burayı tekrar geldim,neler yapıyorsun