Melike37 Yello vallamı kuzum ya olsun bişey olmaz bende bu ay yaptım instgramdan aldım 13 14 yumurtlamam 14 akşamı çatlamam oldu 2 gün değerlendirdim bıde önundekı haftalarda 1 2 degerlendırme yaptım 25 adetim bakalım nolcak
Blackkcat Yello nerelerdesin bebem sen ya😻ben en son kimyasal geçirdim 10gün civarı sildim burayı tekrar geldim,neler yapıyorsun
Yello Blackkcat bebısım bende silmiştim uygulamayı adet olunca. Nabıyım aynı devam ıste ugrasıyoruz😀 sende ne var ne yok
Blackkcat Yello regliye 1hafta kaldı,başta belirtim var gibiydi şu an hiçbişey yok,hissettiğim bişeyde yok umudum yok bu aydan ya,kasım için şu hayıta tekrar başlıcam aslan pençesiyle beraber yapıcam
Blackkcat Minikmucizemizz ben cevaplamıştım az önce☺️İlk çocukta gayet bel ağrısı ve kasık ağrısı vardı,diğerlerinde resmen göğüslerim cızzz ediyordu😅
Minikmucizemizz Blackkcat ay benimde belim ve kasiklarim agriyo ara ara ama goguslerim anca bastirinca aciyo resmen acisin diye şiddet gosteriyorum 😂 hayıt otu nasil kullaniliyor yarin regli gunum olursa bende baslicam
Blackkcat Minikmucizemizz ya aynı ben🙈🤦🏻♀️Bastırıyorum acıyo mu diye 😅tabi zarar verecek boyutta deil😂karnım şiş acaip gaz var🙈ama malum kestane mevsimi her akşam yiyorum😂ona bağladım,belim çok ağrıyordu ama daha iyiyi,biraz akıntı var ama norma artık,6gün kaldı regliyede😊
Blackkcat Minikmucizemizz hayıt tohumunu bi tatlı kaşığınkoyup üzerine kaynamış su ekliyordum normal su bardaklarına,ama hayıt tohumununezip yapıyormuş herkes bu ay öyle yapıcam ve aslan pençeside koyucam içine az bişey