Pembepanjur Aceba normal olanı bir gün cok hareketli veya 2 gün cok hareketli sonrada 1 veya 2 gün az hareketli olmasımı ? Çünkü sanki şu an öyle birşey başlamış gibi
Pembepanjur madl41 canım ben bir ara cok evham yaptım sürekli ultrasona girdim gidip gidip. Sonrada ya bu şekilde bebeğime daha cok zarar verebilirim , sık sık ultrason ile diye düşünüp şimdi mümkün oldukça az gitmeye çabalıyorum
madl41 Pembepanjur Bizdeki korku tamamen meraktan 🤷♀️Bende öyleyim ultrason daha zararlı ama en azından göz görünce rahatlıyor🤷♀️Ne kadar ağrım sancım olsa bile ultrasonda görünce bütün ağrım gidiyor🤷♀️🤷♀️Ben haftaya Salı gideceğim bakalım doktor Nisa’na ne zaman çağırır
Zuhal_19 Pembepanjur bende sizin gibiyim ama işte yine aksilik yaşanıyor yine ultrasonda girmek zorunda kalıyorum.. Bende bunu takıyorum ama bazen elden gelmiyor bir şey.. Kanamam olduğunda mecburen gidiyrm baktriyrm ama aklım hep sıkıntı olurmu yu atmıyor kafadan
madl41 defne55 İnşallah yeri daraldığı için az hareketlidirler🙄 aslında program günde %90 uyuyordur diyordu🤷♀️
Pembepanjur madl41 dimi kesinlikle haklısın , insan rahatlıyor aynen. İnsallah iyi haberlerle , rahatlayarak döneriz gene
tugcakkn madl41 siz yine takip edin sayın ama günü gününü tutmuyor bu bebeklerin dönüyorlar pozisyonlar değişiyor vs çoğunu da hissetmiyoruz bile zaten endişelenmeyin yeter ❤️🙏🏻
Pembepanjur tugcakkn evet çoğunu hissetmiyoruz çünkü ultrasondayken ben , şu an hiç hareketli değil dediğimde dr yoo şimdi gayet hareketli sen hissetmiyorsun demişti ☺️☺️☺️ Şimdi hareketi az olunca kendime öyle telkin veriyorum ben hissetmiyorum diyorum😆😆
Berna3434 madl41 burayı bundan seviyorum bnde 31 haftaligim bnmde azalma var daha yeni gittim doktora elhamdülillah iyi dönmüş bebeğim ama insan telaş yapmıyor değil
tugcakkn Pembepanjur bende öyle valla yoksa insan bekledikçe sanki o da kıpırdamıyor kendini kasıyor gibi geliyor 😃😅 ay bi sağlıkla gelsinler de artık gerçekten yoksa çıldırıcazz yok az oynadı yok hareket etmedi of 🙈😃
madl41 Pembepanjur Evet bende daha önce sormuştum doktor bak ultrason da kıpır kıpır sen suyu yüzünden hissetmiyorsun demişti🙄
Pembepanjur tugcakkn amin canım amin rabbim sağlıkla kucaklarımıza almamızı nasip etsin yoksa gercekten sıyırıcaz artık
Pembepanjur Zuhal_19 ayyy benide burda okuduklarim feci etkiliyor. Hatta okumicam dedim bir iki kerede uygulamayi sildim . Sonra dedim faydali seyleri okurum felan ama iste denk gelincede okumadan da gecemiyorum. Son zamanlarimiz bir sag saglim insallah yarabbim atlatalimda insallah. Muge Anli yi bile biraktim moralim bozulmasin diye
Badevehande 30+5 dün bende aynısını yaşadım sürekli toplandı ama haraket etmedi uyumadan önce hareketlendi gün boyu 1 kilo süt içtim akşam etkisini gösterdi herhalde bugün hareketli biraz da yazılanlardan etkileniyorum ben buradaki😢😊
madl41 Badevehande Yazılanlar korkutuyor zaten bizi🥺 aslında program günde %90 ı uyuyarak geçiriyor diyor
RabiaYusuf Biryabanci1 yaaa benimkide ayni bende post acicaktim bu postu gordum yaa benimkininde hareketleri yok denecek kadar az 2 gundur... 33 haftayim bende
madl41 RabiaYusuf Çok kötü bi duygu ne kadar iyi olduğunu bilsekte hareket hissetmeyince korkuyoruz🤷♀️
Badevehande madl41 cehalet mutluluktur diye boşuna dememişler araştırmasak bakmasak belki stressiz geçecek de neyse hayırlısı olsun 🥰
Zuhal_19 Pembepanjur haklısınız.. Kafa karışıklığı çok oluyor bazende netleşiyor.. Sağ salim evlatlarımızı kucağımıza alalım inşallah