Badevehande madl41 cehalet mutluluktur diye boşuna dememişler araştırmasak bakmasak belki stressiz geçecek de neyse hayırlısı olsun 🥰
madl41 Badevehande Kesinlikle annem hep der ben hamileliklerimde tarlada iş yapmaktan sizin tekme atıp atmadığınızı bile bilmezdim 🤷♀️
Zuhal_19 Pembepanjur haklısınız.. Kafa karışıklığı çok oluyor bazende netleşiyor.. Sağ salim evlatlarımızı kucağımıza alalım inşallah
Pembepanjur madl41 simdi ben tuvalete zor gidiyorum. Tarlaya gitsem ne olurum bilmem:) Ne guzel eskiden ne saglikliymis , ne caliskanmis anneler 🧿
Badevehande madl41 bende çok aktif geçirdim halada yerimde durmam işimi kendim yaparım ama oturduğumda illa hissedecem😂
madl41 Pembepanjur 😅😅😅 bencede Kafamız hamilelikten başka bişey düşünmüyor diye her ağrıyı doğum sanıyoruz🤷♀️
Pembepanjur madl41 benim bu gün açtığım başlığı gördünmü ? Pek kimse kale almamış ama 😂😂seni biliyorum inançlısın 🧿yanlış anlamazsan acizane tavsiye ediyorum . Eminim zaten dilindedir esmalar senin ❤️
madl41 Pembepanjur Benim kız fetih süresi dinletince hareketleniyordu 😅😅 ben çok bebek Mevlüt’üne gittim orda hoca kuran okuyunca benim kız oynamaya başlıyordu😅😅