Gnyasya ftscebeci71 Allahim herkese güç kuvvet versin insallah sag salim kucagimiza almayi nasip etsin hepimize 🙂
Satiii Benim kıyafetler daha duruyor yıkanacak ütülenecek çanta hazırlanacak. O kadar korkuyorum ki acil birşey olur hazırlıksız yakalanırım diye. Bu hafta hep annemdeydim kardeşim üni için şehir dışına gitti onunla ilgilendik bnm işler kaldı. Bu hafta ilk işim kıyafetler inşallah 😌
ftscebeci71 Satiii Anladım canım yaniii bir an önce sende başla 😇 Valla bende artık yavaştan başlıyayım diyorum ne olur ne olmaz erken doğum felan olursa hazırlıklı olayım yani insan hali ne olacagı belli olmuyor 🙄🙏🏻
bsratoprak ftscebeci71 34+6 yız, neredeyse aynı sayılırız heyecan dorukta 😍🌸 Normal mi sezeryan mı düşünüyorsunuz😊
SevdaLinkaaa Ben çantayı 30 haftalıkken hazırladım . Bugün de beşikle araba aldık . Kıyafetler falan hazır . Şifonyerimle çekmecemi ona ayırdım. Kozmetik ürünleri kaldı sadece .
ftscebeci71 SevdaLinkaaa İyi ne güzel maşallah bitirmişsin herşeyiii benim dahaa bir sürüü işim var 😪🙏🏻
Satiii ftscebeci71 en ufak ağrıyı kıpırdanmayı acaba başlıyor mu diye düşünmekten alamıyorum kendimi 🤷🏻♀️ Maşallah oğlum kıpır kıpır ama anası tembel 😬
ftscebeci71 Satiii Ahaha😂 Maşallah🙏🏻 Valla benim kız bana çekmiş yerinde duramıyor sürekli hareketli👼🏻💕