Zehrabulut01 Yello evt hamilesin benimde öyle cıktı 2 gün sonra yine yaptım aynı şekilde silik cıktı var yeni olduğu için ondan az silik cikiyor
Zehrabulut01 Yello belirti bilmiyorum ama sadece hosti b3nimki adetine 7 gün kala yaptım silik cıktı işte sende bi kan tahlili ver dedim neolur ne olmaz adetine varmı daha senin gectimi
Neseekc Yello hamileyim senin icin dua edicem canım rabbil isteyen herkeze versin kimsenin kucagını bos bırakmasın adetlerin düzenlimi peki canm bi de öneride bulunabilirim ben polen yedim bide her sabah aslan pencesi ictim ve o ay allahın izniyle hamile kaldim
Zehrabulut01 Yello büyük ihtimal hamilesin cnn ama yinede kan ver sen pazartesi hayırlısı olsun inslah
Aysesiz Nihal1991 aynı şeyi yaşamışız zehirlendim diye doktora gittim kan da bakıldı çıkmadı buzkopan kullandım meğer hamileymişim o dönem ama miniğim melek oldu 😞
Nihal1991 Aysesiz bu kötü olmuş şükür ki bende birşey olmadı hatta serumda yedim ve ben mantar yemiştim ondan korkup gittim ve bir gün önce ip atladım kanamam bile olmadı allaha şükür almayan allah almıyor😢
Suhedaa Yello ondan tam belli olmamistir hadi insallah adetin gecince tekrar yap yada istersen kan ver 🥰
MineKasp İnşallah hamilesindir benim adetim 2 gün geçti test yaptım silik çıktı ikincisi sonra bekleedim gecikmenin 8.gununde çift çizgi yi gördüm birraz daha beklemen lazm 🎈
Blackkcat Yello yelommmmm 😍bende gördüm canım,ay inşallah kzum hafif çizgi kesin gözüküyor,heyecanlandım bak,testi tekrarla olmazsa🎈belirtin var mı canım
Yello Blackkcat ay kuzum ne bıleym ya pvulasyonlarda silik cıkıyo dun kafam karıstı sag sol kasıkda agrı gogus ucum cok acıyo bel agrım var umutlanmak ıstemıyorum