Melike37 Yello anlamadımkı kuzum ya arada sağ yada sol kasıgım agrıyor gıdıyor adet olcak gıbıde değilim bı anlamadım şunu ya
Deletedmom099 Yello geçmeden test yapma çıkmıyor ben adetime 1 gün kala girtim sancıdan bel ağrısından ultrasonda çıkmadı adetin geçmesini bekle
Senemunlu Yello ne kadar sure beklettiniz biraz beklemis gibi, eger bekletildikten snra cikmadiysa gercekten silik hafif te var gibi. Belki cok dusuk bir degerdir . Hayirlisi olsun :))))
Yello Senemunlu kuzum bende yenı döllendıgını dusunuyorm acıkcası adet bıttı 8. Gunde akıntı basladı bugun azdı akıntı dun acayıp seffaf geldı cok akıntım oldu bu ay
Blackkcat Yello yelommmmm 😍bende gördüm canım,ay inşallah kzum hafif çizgi kesin gözüküyor,heyecanlandım bak,testi tekrarla olmazsa🎈belirtin var mı canım
Betulsna Yello sanki çok silik bir çizgi var kuzumm. Hadi hayırlısı olsun hakkında inşallah hamilesindirr🙏🏻🙏🏻
sevmeh Yello çok silik bir çizgi görünüyor sanki canım gözlerim karıştı 😀 bir kaç gün sonra tekrar yap emin olmak için inşallh çizgi vardır 😍
Nihal1991 Yello Genelde beyaz akıntı geliyor gögüs agrısına pek güvenme adette yakında oluyor o ama belirtiler tembellik genelde ve ben doymuyodum normalde iştahlı biri degilim😂😬
Yello Nihal1991 bende oyle doymuyorm sma benm goguslerım agrırdı ucu cok fena acıyo sadece ucunda acıma var
Neseekc Merhaba canım adetin gecmediyse boyle çikmasi normal adetinin gecmesini bekle çizgi gordum bende allahın takdiri hakkinda hayırlısı neyse o olsun eger yoksada bidahaki aya dene kendini ne var nede yok gibi uyarla yoksa üzülüyo insan🙈
Betulsna Yello Allah gönlüne göre versin kuzummm inşallahh inşallah vardır. Herkese dua ediyorum. Haber et bana meraklanırım
Neseekc Yello hamileyim senin icin dua edicem canım rabbil isteyen herkeze versin kimsenin kucagını bos bırakmasın adetlerin düzenlimi peki canm bi de öneride bulunabilirim ben polen yedim bide her sabah aslan pencesi ictim ve o ay allahın izniyle hamile kaldim