Beyzakvrkk Yello Bende ki gebelik testlerinde çıkmamıştı inşallah seninkide öyledir canım rabbim gönlüne göre versin inşallah 🤲🏻
Yello Blackkcat ay kuzum ne bıleym ya pvulasyonlarda silik cıkıyo dun kafam karıstı sag sol kasıkda agrı gogus ucum cok acıyo bel agrım var umutlanmak ıstemıyorum
Yello Melike37 yok balım ben hastanede calısyorm zaten yarın kan vermeye gıdıcektık tarama ıcın orda onada baktırırım😅😅 bugun tekrar bu testten yaptım sankı yok gıbı anlamdım
SevdaTrkl Predictor 6 gün öncesine kadar diye bir test var ben onunla yaptım 4 gün vardı adetime çift çizgi çıktı bi onunla yap istersen şuan 6+5 günlük hamileyim☺️
Yello SevdaTrkl kuzum ya ben dun yaptım cıkmadı 8 gun vardı adetıme ama karnım cok şiş gogus uclarım cok acıyor
BurcuYlmz Ben kan testi hariç hiç bir teste güvenmiyorum. Çünkü benim testim negatif çıkmıştı meğer hamileymişim. O yüzden bence güvenilir değil bu testler şüpheleniyorsan bir doktora git bence:)
Bfgm Yello buharlaşma olayı anlık ama çizgi çıkıyor bir süre sonra kendiliğinden siliniyor. Bende İnternette okudum 😊 inşallah bebiş vardır ama 🌼