Celins_ Gamseee Esentepe hastanesi Gönül Doyran'a gidiyorum. 135 tl muayene ücreti, doğum 2750 normal sezaryen 😊
Htczmra Seherbrs merhaba bende Bursa'da yasyrm şehir Hastanesi'ne geçmek istyrm ama kaç haftadir mhrs sn randevu alamıyorum siz nasl yapysnz randevusuz kayıt açıyorlar mi
Seherbrs Htczmra merhaba canim sabah erken saatlerde fişle gidiorum yaşar beye cnki randevu alinmio çok yoğun bir doktor
Seherbrs Htczmra sabah erken saate sira numarasi alıorum sonrasında hangi doktoru istiyorsan ona göre sıra veriyolar
Htczmra Seherbrs fisle derken o nasıl oluyo artık son haftalardym her hafta gitmem gerekiyo bian önce geçmem lazım kaç gbi gidip fişi nasıl alysnz
Aycan16 bende gulcan satira gidiyordum ozel muayneye simdi ceylan hastanesi sibel hanima gecicem bugun randevum var ama ucret hakkinda bir bilgim yok gidince ogrenicem insallah
Lvnya Aycan16 görüşlerinizi yazarsanız seviniriz birde fiyatları ögrenirseniz çünkü ceyln hastanesinden cok şikayet okudum
Zeyzeykrt Htczmra evet sürekli ordan alıyorum hatta randevu uygun olduğundan haber verilsin mi diye uyarı veriyor evet dediginiz de ekran açıldığında bilgi veriyor
Gamseee Zeyno16 valla sormayın dün sağlık ocağına tahlil için gittim 2 tane tahlil orda yapılmıyormuş sonra özelde acilden yaptırdım İnanın 100 tl aldılar çok yani ne bilim zor ya allah herkesin yardımcısı olsun 🙏🏻
Funda16 Kızlar bende özel İbrahim Avcı ya gidiyorum memnunum doktorumdan 😬 kızlar yakın zamanda pembe mavide doğum yapan var mı oranın doğum ücreti nasıl acaba 😊
Funda8 Funda16 pembe mavi Necdet kırker çok istedim gitmek mükemmel bir doktor ama 4000 6000 arası diye öğrenince doğumu vazgeçtim pahalı bir hastane maalesef 🤷♂️
burcubb Hayat Hastanesi Nazmiye Şentürk doktorum muayne 115 Normal ve Sezeryan 2500 fakat sendikadan dolayı muayne 100 doğumlarsa 2150 tl ye geliyor bize
Gamseee burcubb hayat hastanesin de Naile hanıma gidiyordum adet düzensizliğim için falan ama ne bilim biraz ilgisiz gibi geldi bana sert mizaçlıydı biraz bıraktım sonra orayı
Ayzem_25 burcubb Merhana Naz’miye hanımdan memnun musunuz bende Nail’e Gökçe Akagündüz hocama gidiyorum
Ayerem Bende yildirim doruk kemal köroğlu daha once hayat hastanesi hilal cankilic memnun kalmadim degistirdim muayne ucretleri 115 tl yildirim doruk 2 bin dogum u hayat hastanesi 2500 du en son
Sec2016 Ayerem neden hilal cankilictan memnun kalmadin acaba? Bende ona gidiyorum merak ettim sessiz olduğu için mi?