Serenty Gamseee aynı durumdayız bende memnunum Nuray hanımdan ama doğum ücreti çok yüksek geliyor alternatif arıyorum sen gibi
Gamseee Serenty ben doruğa gidicem senem hanıma bakayım iyi ise gerçekten baştan belli oluyor zaten haber veririm size de
Deletedmom098 Wayward medicadan bahsediruz yanlış anlamadıysam 😳 bende bursalıyım ama istanbulda oturuyoruz eşimin iş nedeniyle burdaki medicanada 11 bin doğum küçük hastanelerde 6 bin doğum medicanada da sanmıyorum o fiyat
Wayward Deletedmom098 Kevser hanım Bursa da medicana ki fiyat bu. Üstelik Doc. Dr. Fiyatıdır bu söylediğim geçen hafta sordum daha . Bursa en fazla ücret Acıbadem hastanesi sonra medicana sonra pembe mavi ve jimerdir. Acıbadem dışında saydıklarım bu fiyat aralığında değişir. İstanbulla kıyaslamayın bence istanbulda daha yüksek olması normaldir.
Gamseee Wayward gönül elbette en iyisini ister ancak kazanmak zor olduğu için 1 değil 2 düşünmek gerekiyor bazen sadece Doğumla kalmıyor sonrası daha da masraflı bence allah hepimizin yardımcısı olsun 🙏🏻
Deletedmom098 Wayward ben istanbul medicanaya gidiyorum acıbadem Sigortam var sigorta olmasa 11. Bin 6 binse medicanaya göre hiç bişey değil
Serenty Gamseee yani ben hastaneden 6500 a da cikabilecegimi düşünmüyorum.illaki ekstra bir şey katarlar.
Wayward Gamseee gamze hanım kesinlikle haklısınız, Benimde Doğum sigortam var gebelik öncesi yaptırmıştım . Olmasaydı gerçekten zor olurdu medicanaya gitmem.
Esesen Wayward bu doğum sigortası ne canım. Doğum ücretinin içinde değil mi herşey artı para mı alıyor hastahaneler
Esesen Wayward bu doğum sigortası ne canım. Doğum ücretinin içinde değil mi herşey artı para mı alıyor hastahaneler@
Gamseee Sirincili bu arada allah kurtarsın sağ Salim kucağınıza alın inşallah sevdiklerinizle beraber nice güzel günlere hayırlı vatansever vicdanlı merhametli bir evlat olması dileğiyle 🙏🏻🥰
Senemunlu Sirincili merhabalar bendr senem hanima 29. Haftamda gectm, normal dogm oncelikli bir bayanmis sizin dogm nasil olucak yada ne zaman kararlastirdnz ? Ve cati muaynesni ne zmn yapti :) yardmci olr msn . Bu pers gidicm ama merk ettm
Ayashatun Gamseee bende cekirge doruga gidiyorum hatice hanima cok cok memnunum kendisinden aşırı rahatim ve guveniyorum 😊
Gamseee Ayashatun doruğa daha bir çok ısındım sanki ya bende orayı istiyorum senem hanıma gidicem bakalım umarım iyi olur bizler için herşey 🥰
Emine5016 Ayashatun Bende hatice hanıma gidiyorum. Yani yeni başladım. Doğum ücreti ne kadar bilginiz var mı ?
Wayward Deletedmom098 size baya yüksek söylemişler orda Doğum yapan kişilere sorsanız KESKe ne kadarmış diye belki sizin sigortanız var diye yüksek fiyat vermişlerdir
Zulubik Deletedmom098 6000 bile değil. Doğum anında sidorta yapılıyor ve 3500'e düşüyor. Ben o şekilde bilgi aldim. Bursa küçük şehir olduğundan tabi ki daha uygun.
Hasene28 Bende medicabilde Oktay Altun'a gidiyorum. Çok memnunum doktorumdan ekimde doğum olcak inşallah. Her iki doğumda 3200 tl paket içeriği geniş
Esesen Hasene28 ay ben de oktay beye gidiyorum neler var doğum paketinin içinde biz haftaya gidicez kontrole hiç bilgim yok.
Funda8 Funda16 pembe mavi Necdet kırker çok istedim gitmek mükemmel bir doktor ama 4000 6000 arası diye öğrenince doğumu vazgeçtim pahalı bir hastane maalesef 🤷♂️
Gamseee Funda8 maksimum 4000 bin tl ye tamam derim ama fazlası aşar ne yazıkki yoksa pembe mavi güzel bir hastane
Funda16 Funda8 ben çok daha pahalı diye duydum 8 bin felan inanamadım eşimin işyerinin doğum yardımı var 6bin orada istiyorum ama herkes 8 den aşağı değil diyince vazgeçmiştim