Gzmhsn Oyku22 ohooo ben 39+1 deyim hala beklıyorum.. acılma sancı agrı vs.yok suni sancı verip dogumu baslatmayı önerdi doktorum ama ondan korkuyorum ve acılma olacagına ınanmadıgımdan sezeryan olcam sanırım 🤷
deletedmom9494 Gzmhsn açılma bende de yok doktorum bana da dedi suni sancı meselesini bende açıkcası sezeryana sıcak bakmaya başladım
Sibel_imm deletedmom9494 canım şuan 40+6 oldum ama tık yok yani korkuyorum da yarın kontrolümüz var nasıl olacaksa😒
Sibel_imm deletedmom9494 aynen son dönemde etrafımdaki tüm hamileler suni sancı sonucu sezaryen oldular eziyeti çekip 2 yada 3 gün sonunda sezaryen oldular 😒
Sibel_imm deletedmom9494 hareket ediyor ama azalma tabi ki var hareketlerinde oda yeri daraldığı için diyorum allah hepimize sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin en kısa sürede 😊
gh2019 Ben de 38+3 teyim ama gelmesini beklemiyorum. Haftaya belki daha çok umut ederim. 😄 ama çok zorlanıyorum artık gelse üzülmem.
gh2019 deletedmom9494 evet stresliyim biraz ama nedeni bu zamanlarda çok zorlanmam 😕 Çok şiştim öyle ödemliyim ki uyumak haram oldu. 😥Geceleeer zalımmm gecelerrrr🤪
deletedmom9494 gh2019 valla tuzla aram yoktu zaten hamile kalınca tuzu tamamen kestim o yüzden sadece aldığım kilolarım biraz şişirdi ödemim yok denecek kadar az çok dikkat ettim çünkü
gh2019 deletedmom9494 ben de tuzlu yemem, hiç bir şeye tuz atmam hatta yemekleri tuzsuz yapmışsın ya da az tuzlu yapmışsın derler bana. Ama çok ödemim oldu yapı meselesi.