Eceveannesi Anneyimki dogr cnm smdi oglusumda hsmileyim bakalım bu nasıl olucak acele etmeyin dua edip bkleyin rabbim herkese hayırlı doğumlar nasip etsin 😍😍
deletedmom9494 Sibel_imm bende öyle düşünüyorum açılmam yoksa ihtimal olarak suni sancıyla açılma beklemek mantıklı gelmiyor bana da
Sibel_imm deletedmom9494 aynen son dönemde etrafımdaki tüm hamileler suni sancı sonucu sezaryen oldular eziyeti çekip 2 yada 3 gün sonunda sezaryen oldular 😒
1meleek Mavilianne günlerimiz aynı bende aynı durumdayım evin içinde bile yürüyemiyorum bi an önce gelsin diyorum ama korkmuyor da değilim
Mavilianne 1meleek Vallahi canım bende korkuyorum ama böyle de rahat olmayınca doğsun diyorum. Çekeceğim acı 1 gün diyorum kendimi motive ediyorum. Sırtıma bıçak saplanıyor sanki. Sancım oluyor ama düzensiz. Korkma sende öyle yada böyle doğacaklar 🥰
Selin71 Oyku22 Aynı kuzum 38+3 gelmiyo sıpa hurma yiyorum sürekli squat yapıyorum ılık suya giriyorum sancim oluyo 3 cm açıklığım war doğuma almıyorlar ilk doğum da 3 cm yetmiyomus daha fazla açıklık lazimmis
Sibel_imm deletedmom9494 canım şuan 40+6 oldum ama tık yok yani korkuyorum da yarın kontrolümüz var nasıl olacaksa😒