deletedmom9494 Sibel_imm bana da 10 da gel yatıracaz dediler 🥺 açıklığın varmıymış parmak ucu yok denecek kadar varmış benim nst de sancım 100 buldu bir kere başlamış dediler
Linatosun deletedmom9494 ee.seni suni ilemi.dogurtacaklar yani parmak ucu açıklığı nedir ya Allah'ım hepimize kolay doğumlar nasip etsin çok sitrese girdim çatı ağrım tavan yapmia durumda sanki bacağım cikmis gni ağrıyor
Sibel_imm deletedmom9494 ben çok korkuyorum açıklığa bakacak yarın tekrar yoksa suni falan almayacam direk sezaryen istiyecem allah yardımcımız olsun😒
deletedmom9494 Linatosun suni verecekler 40+4 olduk bugün , bende anlamadım , Allah hepimizin yardımcısı olsun , çatı muayenesinde o an ağrım oldu kanamam olmadı bugün de baktılar kanamam yine yok Allah bir avazda kurtarsın hepimizi 🙏
Zeyneeppp Oyku22 yalnız değilmişim 38 haftalıgım gecen hafta sancım çıktı ara ara sancım oluyo ama o kadar baska tık yok çatlıcam bende 😂
deletedmom9494 Sibel_imm valla Allah kolaylığını veriyor ya kendimi o konuda öyle sakinleştiriyorum, Allah’a sığınıyorum , tek istediğim kendi sancımla Doğum yapmak
Linatosun Sibel_imm korkma canım düşük dozdan baslatiyorlar sunuyu arada açıklık kontrolü yapıyorlar 1 cm cok iyi başlangıç için 3 cm daha ağrıyı hafif atlat sonra epidural işte konforlu yap sitres yapma açıklığın gider Anten sezeryanda olsan o epiduralli vurduracaksin normal doğumda vurdu hem sağlıklı hem konforlu doğum yaparsın Allah'ın izni ile
Sibel_imm deletedmom9494 şimdi doktorun yanından geldim sancı yok ama 1 cm açıklık var yarın gel yatış yapacaz az doz suni verecez başlatacaz Doğumu diyor ben İstemiyorum direk sezaryen istiyorum eşim ona karşı iki saattir tartışıyoruz moralim çok bozuk çok korkuyorum napacaksam😢
Sibel_imm Linatosun canım özeldeki doktorumla görüştüm oda 1 cm açıklıkla sana suni verseler bile boş en fazla 6 7 cm olur sonunda seni tekrar sezaryen a alacaklar dedi ben de yarın sabah tekrar gidip baktıracam açıklık 1 cm ise özele gidip sezaryen olacam😒
deletedmom9494 Linatosun evet doğumum gerçekleşti Allah’a şükür , ağrım var şuan sızlıyor , ama dayanılmaz değil Allah herkese nasip etsin
Linatosun Sibel_imm niyeki 6 7 cm olsada sezeryan alırlar milleti bu kadar cm ile normal doğumda çatala alıyorlarmış her Dr degisik
deletedmom9494 Sibel_imm amin canım ben genel anestezi ile sezeryan oldum ağrıların adet sancısı gibi düşün ayağa da kalktım şimdi Allah’a şükürler olsun
Sibel_imm Linatosun canım 1 cm lik açıklığım var 41+2 oldum Dr eğer suni verirlerse kademe kademe yüksek doza kadar verecekler açıklığında en fazla 6 7 cm olur o zaman dedi suni sancıdan dolayı bebeğin kalp atışları zayıflamaya başlayacak mecburen sezaryena alacaklar dedi hem sancı çekip hem ameliyat olacaksın dedi 😢
Sibel_imm deletedmom9494 ay ne güzel iyi olmana çok sevindim canım valla darısı artık başıma yarın inşallah ben de böyle derim 😒