_Gunes_ kilo genetik birazda canım ve son haftalara doğru fazla kilo alıyor bebekler bende 27 haftalık oldum şuan kaç bilmiyorum enson 25 haftalikti gittim
Kiloya fazla takılma sağlığı yerinde olsun
_Gunes_ bence gayet normal benim de bu haftada yanlış hatırlamıyorsam 990 gr dı
    _Gunes_ Benim bebeğim önden gidiyordu. Kaynanam zayıf mı sanki diyordu. Onlara göre kaç olursa olsun zayıflar zaten. Normal canım bebeğinin kilosu 🌸
      _Gunes_ canım benimkide 26 haftalıkken gittim 1 hafta geriden geliyor dedi 800 gr bende kafaya takmış durumdayım kilosunu az diye
        Senass bende 2 gün onden gidiyo canim sen meyve filan çok ye ben yemek yemiyotum sayilir hep meyve yiyorum bizde komsu hep ekmek yiyodu bebeyi 5 kilo olmuşdu 😂 ekmek çok ye
        _Gunes_ biraz az gibi canım. Muz öneriyorum kesinlikle çok faydası var bebek kilosuna
          _Gunes_ bebeğim için ben neler yedim benim kadar yemek seçen bir insan yoktur heralde ama her iey oğlum için . Hep gelişimi bir iki hafta geriden geliyıdu ne zaman sabah akşam muz tüketmeye başladım şimdi bir hafta ilerde haftasına göre maşallah
            _Gunes_ yoo gayet iyi kilosu ben şuan tam 28 haftalığım geçen hafta benimde aynıydı bu hafta 1240 aslında kilo önemli de değil çok geride yada ileride olmadığı sürece sağlıklı olsun larda.. Kaynanalar konuşur boswer.. Kaynana prof doktor sa tabi ayrı :)
              Bebeyin kilosu az diye hamur islerine kacmayin kizlar o sadece sizi sismanlatir ceviz muz falan yeyin kalorisi yuksek ama saglikli seyler yeyin asiriya kacmadan unutmayin her seyin fazlasi zarar suyun bile birde onemli olan bebeyin kilosu diyir saglikli olmasi zaten bebek dogdukdan sonra tompillesiyor
                Zuhal_19 kiz sen ne yiyorsun 😂 banada söyle bende yiyiyim😃 maşallah 28 haftaya göre bebeğinin kilosu iyi😘
                  _Gunes_ dediğim gibi benim bebeğim hep geridendi şimdi 36. Hafta da 3 kilo olduk maşallah normal haftasına göre sabah akşam ye bak nasıl normale binecek
                  _Gunes_ teşekkür ederim canm özel hiç birsey yapmiom ortalama kilo yeni bugün 28 hafta oldu.. Süt içmediğim için haftada 4 gün kefir iciorm meyve bol nohut yiorm bide balığa başladım mevsimi geldi bu kadar cnm