_Gunes_ Kizlar 27 haftalik hamileyim dün doktora gitdik bebeğin kilosu 988 gram normalmi kayinvalidem az diyo😕 bende endiselendim doğrusu yemekde fazla yiyemiyorum meyve yoğurt böyle seylerle doyuruyorum kendimi burda kala kala 3 ay felan kaldi 3 kiloyu geçermiyiz ki?
Kevser_29 _Gunes_ illaki alır ya takma kafana ben de 28 haftaligim haftaya kontrolum var bakalim benimki ne kadar olmus
Sayalcan _Gunes_ doktor normal dediyse kimseye aldırış etme. Önemli olan kilolu değil sağlıklı bebek dünyaya getirmek biz anneler için değilmi. 😘
NurGrlek _Gunes_ kilo genetik birazda canım ve son haftalara doğru fazla kilo alıyor bebekler bende 27 haftalık oldum şuan kaç bilmiyorum enson 25 haftalikti gittim Kiloya fazla takılma sağlığı yerinde olsun
beriliceannesi Bebekler son 3ayda ayda bir kilo alarak ilerliyor şuan normal kilon. Kayınvalidene takılmak sen
Mavilianne _Gunes_ Benim bebeğim önden gidiyordu. Kaynanam zayıf mı sanki diyordu. Onlara göre kaç olursa olsun zayıflar zaten. Normal canım bebeğinin kilosu 🌸
Senass _Gunes_ canım benimkide 26 haftalıkken gittim 1 hafta geriden geliyor dedi 800 gr bende kafaya takmış durumdayım kilosunu az diye
_Gunes_ Senass bende 2 gün onden gidiyo canim sen meyve filan çok ye ben yemek yemiyotum sayilir hep meyve yiyorum bizde komsu hep ekmek yiyodu bebeyi 5 kilo olmuşdu 😂 ekmek çok ye
Senazencir _Gunes_ bebeğim için ben neler yedim benim kadar yemek seçen bir insan yoktur heralde ama her iey oğlum için . Hep gelişimi bir iki hafta geriden geliyıdu ne zaman sabah akşam muz tüketmeye başladım şimdi bir hafta ilerde haftasına göre maşallah