Gnvrtgc Brcbs 1 yıl sonra 😊 Doktor 6 ay korunmamı söyledi. 6 ay sonra tekrar denedik. Kimyasal gebelik geldi başıma ( ben ve çevremdekiler ilk kez duyduk bu türü ). Kimyasal gebelik bi düşük sayılmıyormuş. Akabinde korunmak gerekmiyormuş. Fakat bu kimsayal gebelikten ötürü bi kist oluştu yumurtalığımda 🤦🏻♀️ 2 ay kistin inmesi için doğum kontrol hapı kullandım. Ardından ilk ay regl oldum. Derken 1 yılı buldu 2. Hamileliğim 😃
MrsClk Kızlar hiç bir belirtisi olmayan var mı aranızda ? 9+6 günlük bugün, mide bulantısı vs zaten yoktu belirtiler bir gelip bir giderdi ama bu hafta göğüs hassasiyeti tamamen yok oldu ağrısı geçti ve yumuşadı 🤔
Poncik77 MrsClk bnim hiç mide bulantım olmadı hala yok göğüsler de şişlik yok hafif dokununca acıyo o kadar 9+4üm bend e
Aysizm Gnvrtgc sağlıkla kavuşalım miniklerimize 😍 benim ağrım da arada oluyor hatta belime vuruyor çok tedirgin oldum doktor randevumu değiştirdim yarın kontrole gideceğim iyi haberler alırım inşallah
Gnvrtgc Aysizm bana da 1 ay sonra gel demişti son kontrol de. Ama bende 3 hafta geçmişken gidicem,yani Cuma günü. Aklımızda kalcağına 🤷🏻♀️
Piraye Merhaba kızlar bugün 12+3 haftalık olduk aranızda ikili test yaptıranlar oldu mu? Ya da ikili test sınırda olan var mı? Bugün doktorumu aradım test sonucu sınırda dedi randevuya çağırdı bu şekilde olan var mı? 11 haftalıkken test yaptırmıştık ense kalınlıgı için normal demişti burun kemiği oluşmuş demişti
Sermec Piraye ben 14 haftalık hamıleyım 12+3 te doktor ense kalınlığı normal burun kemıgı var dedı ben ıkılı ve üçlü teste pek güvenmiyorum ondan dolayı yaptırmadım sadece detaylı ultrason yaptırcam
Sermec Piraye inşallah canım o ıkılı testlerin hep riski cıkıyor zaten bence önemli olan net sonuc veren detaylı ultrason
cbmell Ben 11+4üm 2 gün sonra ikili test var. İkili testte cinsiyet öğrenen oldı mu? Benim ileri aylarda olan arkadaşlarım ikili testte öğrenmiş cinsiyetleri ben de çok merak ediyorum. Mide bulantılarım hala devam ediyor - 5 kilodayım. Bir de dün akşam pıt pıt hareket hissettim ama ben yanılmış olabilirim :) yine de çok güzeldi.
Poncik77 Brcbs Allah sabır versin tez zamanda yeniden hamile kalmayı nasip etsin Allah sana 😔 peki göğüs hassasiyeti falan gitmiş miydi sende belirtilerin varmıydı hala ?
Brcbs Poncik77 amin canım Allah hayırlı bir gebelik yaşatır inşallah Gögüsğmde azda olsa hassasiyet vardı ama 2 gün sağ yanımda agrı oldu