Ruhsuz Bel agrım, gaz aşırı, mide bulantısı ağzımın tadı yok ama olsun Aşkım dogunca ağzımın tadı gelir 🤗🤗😍😍
Mdnsn Mervemirac bizde kalp sesini iki gün önce duyduk duyar duymazda sordum eşimin görevi nedeniyle yıllık izin planlamamızı yapmak için belkide ben erken sormuşumdur
elenn QMerhaba kızlar bende 5+4 ne bir bulantı bel ağrısı baş dönmesi hiç bir şey yok sadece biraz iş yapayım karnın ağrım oluyor kısa sürede geçiyorr beslenmeleriniz nasıl gidiyor kızlar tabi bu arada kocama şimdiden naz yapmaya başladım 9 ay çilemi cekicek 😂😂
elenn QMerhaba kızlar bende 5+4 ne bir bulantı bel ağrısı baş dönmesi hiç bir şey yok sadece biraz iş yapayım karnın ağrım oluyor kısa sürede geçiyor normal mi tabi bilemiyorum beslenmeleriniz nasıl gidiyor kızlar tabi bu arada kocama şimdiden naz yapmaya başladım 9 ay çilemi cekicek 😂😂
Ruhsuz elenn benim 6.haftada başladı kalp atışları oluşmaya başlayınca yani mucizlerimiz için katlanacağız 😍😍
Deletedmom0810 elenn o haftalarda ben de çok iyiydim çok güzel geçiyordu herşey ta ki 6.-7. Haftada sabah kusmalarım başlayana kadar artık kabus gibi geçiyor günlerim 🤧
Burcu2019 Bizde varız ☺️ Adete göre 7+1 ultrasona göre 7+3 mide yanması, sürekli uyku hali var bende birde bitmek bilmeyen kötü düşünceler, ya bir şey olursa korkusu 😔
Mathteacher Fadime3543 doktora gittin mi canım kalp atışanlarını duyabildin mi ? benimde Cumartesi randevum var
Deletedmom0810 Ruhsuz doktor 20 nisan 1 Mayıs arası doğum bekliyoruz dedi şu an 8+4 ve hiç iyi geçmiyor 😞 içtiğim su bile çıkıyor günlerdir kusmaktan yoruldum 😞
Ruhsuz Deletedmom0810 Allah yardımcın olsun cnm, bende de aşırı bulantı vardı bugun biraz daha az sanki zamanla geçer İnşAllah