Ask_H Ruhsuz bende aynı dertlerden muzdaribimin birde arada lekelenme ve az kanama oluor progestan ve haftada birkez pruloton vuruluyorum 😔 inşallah kanama ve lekelenme olmaz artık ya 1 haftadr bu şekilde
Deletedmom0810 Ruhsuz doktor 20 nisan 1 Mayıs arası doğum bekliyoruz dedi şu an 8+4 ve hiç iyi geçmiyor 😞 içtiğim su bile çıkıyor günlerdir kusmaktan yoruldum 😞
Cansubuke Bende Mayıs annesiyim sonunda şükürler olsun şuan 4+2 haftalığım midemde hafif yanmalar oluyor ama kusma olmadı daha ama hamile olduğumu öğrendiğim gün grip oldum hapşururken korkuyorum biraz o kadar birde eşim maalesef uzaktayken öğrendim gebe olduğumu telefonda söyledim keşke yanımda olsaydı diyorum hayırlısı
Ruhsuz Cansubuke gözün aydın cnm Rabbım kucagımıza almayı da nasip eder İnsAllah 🤲 daha çok erken ilerleyen haftalarda da olmaz İnsAllah sıkıntı.. Eşin ne cok sevınmıştır olsun ya üzülme uzakta da olsa destek olması yeterli bence
ZeyneEthem Bende Mayıs annesiyim Allah izin verirse 7+3 olduk. Mide bulantılarım var ara ara bel ağrısı kabızlık gaz arada baş ağrısı sorunlarım var ama olsun değer bebeğime ❤️❤️❤️
Mdnsn Zelss ZeyneEthem bende 7+3 üm doktor doğum için 1 mayıs dedi size doğum tarihi hakkında birşeyler dedi mi acaba doktorunuz
hilalyavuz ZeyneEthem 7+3 olduk biz de 🤗 bulantı kusma yok bel ağrısı ve göğüslerim şişti bir de iştahım açıldı maşallah 😂 ayrıca kabızlık var 2 haftadır şurup içiyorum hoşaf kayısı üzüm armut artık ne fayda ederse 🤦🏻♀️
Zehranurcavus Bende mayıs annesiyimmm 5+4🤰🏻 Belim ağrıyor midem bulanıyor kusamıyorum başım ağırıyor ayyy dahada ağırlaşınca napacaz kızlar ??
Zelss Bende varım hayırlısıyla 7+3 mide bulantısı çok tiksinme çok bel ağrısı var yani ne ararsan var😂
Mervemirac Mdnsn ben daha kalp atışını duymadım keseyi gördük maşallah doktor doğum tarihine kadar söylemiş ya bende 6+2 size göre bende hesaplarım artık ☺️
Mdnsn Mervemirac bizde kalp sesini iki gün önce duyduk duyar duymazda sordum eşimin görevi nedeniyle yıllık izin planlamamızı yapmak için belkide ben erken sormuşumdur
ktnzehra49 bende mayıs annesi olucam 🤰inşallah 7 haftamız bitmek üzere bulantılarımıza da çözüm bulsaydık daha güzel giderdi ama hadi hayırlısı 😊🙏🏻😊
Nergiiscelik Bende mayıs annesiyim 6+6 yoğun Bi şekilde tüm gün mide bulantısı çekiyorum uyku hali ve bel ağrısı var 🤰🏻🤰🏻🥰
Fadime3543 Bende Mayıs annesiyim 5+2 haftalık hamileyim dün doktor kontrolünde kesemizi gördük herşey yolunda dedi inşallah böyle gider Rabbim hepimize kucağımıza almayı nasip etsin inşallah