duygusm Aysegulkaymakci Gerçekten çok zor geçmiş sizin 🌸 benim ilaç kullanmama ve artık azalır dedikleri döneme gelmeme rağmen hala üst üste kusma olunca biraz moralim bozuldu aslında, hiç geçmeyecek mi diye. Yemek falan zaten yapamıyorum artık ama en azından beslenebiliyorum. Çok teşekkür ederim, inşallah beni de şaşırtarak geçer bu bulantılar 😊
Aysegulkaymakci duygusm insallah cnm hatta bulantilarin gecince kendi kendine sanki ben hamile degilim de normal bi insan gibiyim 😂 hamilelik hastalık gibi geliyor o donemde insana ☺️ Beni hep doktorum bulantinin olmasi cocugunun daha iyi yerlestigini gosterir diyerek teselli ediyordu insallah sağlıkla kucağınıza alırsınız canım☺️
duygusm Mervecrbg Midem boş kalınca çok kötü oluyor benim, onu farkettim. Vitaminimi bulantı yapıyor diye alamıyorum, onun için de vicdan azabı çekiyorum. Ama ilk bulantımı da sütten yaşamıştım, o çok etkiliyor hakikaten.
Mervecrbg duygusm bende vitamin folik asit ve kan ilacı hiç birini içemedim çok şükür bebeğim çok iyi beslenmeme dikkat ettim onların yerine koyabilcem şeyleri yedim 🤷🏻♀️
duygusm Skbn01 Pek 3. ay sonunda geçen yok sanırım. Demek benim daha zamanım var. Bunu duymak bile bi moral oluyor 😊
ScknHscvz @Duygusm#59202288. Haftamda başladı 16. Haftaya kadar hergün çıkardım nerdeyse 🥴 iyi gelen tek şey ise yeşil elmaydı 🍏 deneyebilirsin♥️
duygusm ScknHscvz Evet bunu iyi hatırlattınız, bir kaç kişiden daha duymuştum ama denememiştim. Teşekkür ederim 😊
duygusm Aysegulkaymakci İnsan o normal olma halini çok özlüyor gerçekten. Allah razı olsun, siz de sağlıkla kavuşun inşallah 🙏🏻
Mkemal Bulantı beta hcg oranıyla doğru orantılı. Beta hcg en yüksek olduğu zaman 12 hafta. Bulantılarında en şiddetli olduğu zaman. Bu haftadan sonra beta hcg azalmaya başlıyor. Bulantılarda ona bağlı olarak azalıyo. Aslında bulantılar sağlıklı bir gebeliğinde göstergesi.
duygusm Mkemal O zaman 3. aydan sonra geçmesini değil de azalmasını beklemek daha mantıklı. Zaten bebeklerimiz iyi olsun yeter 😊 teşekkür ederim 🌸
sevmeh duygusm 16. Haftada geçti benim canım az kalmış seninde çok zor biliyorum hayat zindan oluyor sanki ama geçince çok rahatlayacaksın biraz daha sabır
duygusm sevmeh Gerçekten çeken anlıyor, böyle şeyler duymak bana iyi geliyor, moral veriyor. Çok teşekkür ederim 🌸
Mbmb duygusm Benimde 13. Haftam artık haftada 2 veya 3 defa kusuyorum. Bulantı da hassas olduğum kokular ile falan oluyor yada arabada. Baya azaldı yani. Seninde bir an önce azalır inşallah 🙏
duygusm Mbmb İnşallah 🙏🏻 Bazen diyorum daha iyi sanki, hemen peşinden yine kusmalar kusmalar... belki de böyle böyle geçecek.
Gzrilknur duygusm evet dördüncü aydan sonra daha çabuk kilo alıyor bebek ve bizim bünye. O zamanda hafiflşyor bulantı şükür ki. Yiyorsun yani korkma geçecek
Xedice_12 Baküden selamlar . 19+2 deyiz şimdiye kadar bulantı olmamıştı hiç . 19ua girdiyimden beri diksinmeğe başladım . Bulantılar da başlıyor çok qarip neden şimdi korkuyorum da terslik filan mı var acaba ?!! Bebek hareketlerini hiss ediyorum ara sıra ...
duygusm Xedice_12 Bazılarında bulantı ve tiksinme ilerleyen haftalarda da olabiliyor diye biliyorum. Hatta son haftalarda yaşayanlar bile varmış. Başka bir sıkıntı yoksa tek başına bir sorun olmaz diye düşünüyorum.
Mbmb duygusm Aynen canım böyle böyle geçecek 🙏❤ Şükür et sağlıklı olsun da rabbim sana dayanma gücü verir zaten
Ayln__ Bende 9.haftamdayım benimde baya ağır geçiyor midemde hiç bişey kalmıyor su içmek istiyorum onu bile içince çıkarıyorum bende biran önce atlatmak istiyorum 😔