Mervecrbg duygusm bende vitamin folik asit ve kan ilacı hiç birini içemedim çok şükür bebeğim çok iyi beslenmeme dikkat ettim onların yerine koyabilcem şeyleri yedim 🤷🏻♀️
duygusm Mervecrbg Önemli olan o zaten. Allah korusun çok farklı bir durum yoksa, o kadar minicikler ki her ihtiyaçlarını bizden karşılayabiliyorlar 😊
Tazeanne0134 duygusm 14+0 bitti tam olarak ama hâlâ çok şiddetli baş ağrım olduğu zaman istifar ediyorum
Busegk 15. Haftadayim bulantilarim azaldi ama kesilmedi.2 gun kusmuyorum az oluyo 3. Gun butun gun yatiyorum bulantidan ve cikariyorum.
Mbmb duygusm Aynen canım böyle böyle geçecek 🙏❤ Şükür et sağlıklı olsun da rabbim sana dayanma gücü verir zaten
GulinMert duygusm Allah kolaylık versin 2 haftaya geçer Benim hiç başlamadı inşallah böyle devam eder
duygusm GulinMert Evet birisi en yoğun hafta olduğu bilgisini verdi. Bu haftadan sonra azalıyormuş, inşallah öyle olur 🙏🏻
11bsb duygusm 13 haftalık oldu yeni yeni dindi diyebilirim. Hala 2 3 günde bir kusma var ama bu kadarına şükür 🙏